Märtha blir ertet i svensk avis

Fem matroser måtte trå til for den norske prinsessen.

MANGE ANTREKK: Prinsesse Märtha ble i likhet med de andre kongelige sett i en rekke ulike antrekk iløpet av helgen, her er hun med ektemannen Ari Behn på vei inn til Storkyrkan før vielsen. Foto: Scanpix
MANGE ANTREKK: Prinsesse Märtha ble i likhet med de andre kongelige sett i en rekke ulike antrekk iløpet av helgen, her er hun med ektemannen Ari Behn på vei inn til Storkyrkan før vielsen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Etter dager med festligheter begynte de utenlandske kongelige omsider å ta fatt på hjemreisen igjen. Søndag ettermiddag samlet et stort antall mennesker seg for å se prinsesse Märtha Louise og Ari Behn forlate den norske båten de har bodd på, men før paret viste seg skulle deres bagasje lastes av.

En oppgave man etter hvert skjønte at trengte fem sterke matroser til å gjøre, skriver svenske Expressen.

Forundrede publikummere på Skeppsbron i Stockholm fikk nemlig se hvor mye bagasje den norske prinsessen og Ari hadde med seg til bryllupet. Og det var ikke rent lite...

«Märtha Louise - och de 40 väskorna,» er tittelen på Expressens sak. Og avisen skriver videre at «Norske Märtha Louise hadde bagasje som det passer seg for en prinsesse.»

Før de forlot båten som de har bodd på i helgen, måtte matrosene først laste av minst 36 bager og kofferter, som ble lagt i en ventende bil.

- Det var et morsomt syn. Visse vesker så lette ut, mens andre var av den tyngre sorten, mener Expressens reporter, Mattias Bergqvist, til avisen.

Det norske hoffet vil derimot ikke fortelle om det er vanlig kost for dem å reise med så mye bagasje.

- Det var bagasjen til hele kongefamilien, forteller assisterende kommunikasjonssjef ved det norske hoffet, Sven Gjeruldsen, som ikke vil røpe innholdet i koffertene.
 
- Det kan vi ikke kommentere, sier han.

36 bager senere fikk publikum derimot det de ventet på. Da kom nemlig Märtha Louise og Ari Behn til syne på båtens dekk.

Se det morsomme innslaget på Expressen her. (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksene droppet fra bryllupet