RAPELLERENDE ENGLER: Prinsesse Märtha brøt ut i latter da to av P4s programledere rapellerte nedover veggen i englekostyme. Foto: P4
RAPELLERENDE ENGLER: Prinsesse Märtha brøt ut i latter da to av P4s programledere rapellerte nedover veggen i englekostyme. Foto: P4Vis mer

Märtha ble overrasket av engler på direkten

- Sånne har jeg ikke sett før, sa prinsessen lattermildt.

SEOGHØR.NO: Det ble lattermildt da prinsesse Märtha (43) og forretningspartner Elisabeth Nordeng gjestet P4-studioet mandag morgen.

De to var på besøk i P4s Radiofrokost for å snakke om boken «Stemmen eller støyen», men plutselig ble de overrasket over noe som skjedde ute.

NERVØS: Programleder Silje Stang sier hun var nervøs før stuntet, fordi hun ikke visste hvordan prinsessen ville reagere. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
NERVØS: Programleder Silje Stang sier hun var nervøs før stuntet, fordi hun ikke visste hvordan prinsessen ville reagere. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

- Der kommer det noen engler utenfor vinduene, utbrøt prinsessen.

Det var programlederne Marius Kopperud og Kjetil Hugin som hadde på seg englekostymer, og rapellerte seg ned veggen utenfor studio.

- Det er to stykker med kamera på hodet i tillegg. Det var en ny variant. Sånne har jeg ikke sett før, i en sånn line, sa Märtha.

Radiofrokost-programleder Silje Stang forteller at hun var litt engstelig, fordi det var vanskelig å forberede seg på prinsessens reaksjon.

- Vi hadde brukt mye tid på å rigge stuntet og var litt nervøse for hvordan prinsessen ville reagere. Derfor var det veldig moro at hun lo høyt da englene svevde utenfor studiovinduet. Vi påsto jo at vi ikke kunne se englene, og da lo hun enda mer. Prinsessen storkoste seg og tok bilder av oss med mobilen etterpå, sier Stang til Seoghør.no.

Du kan se video av stuntet på P4 sine hjemmesider (ekstern lenke, red. anm.).

LES OGSÅ: Derfor sier hun ikke fra seg prinsessetittelen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.