Märtha blander rollene

Märtha Louise er både prinsesse - og næringsdrivende. Hver tredje nordmann synes at det er problematisk.

GODE PENGER: Forfatter Märtha tjener gode penger - med prinsessetittel på bokomslaget er interessen sikret! Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
GODE PENGER: Forfatter Märtha tjener gode penger - med prinsessetittel på bokomslaget er interessen sikret! Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer

Kritikk mot prinsessen!


Märtha Louise skriver bøker og deltar aktivt i markedsføringen. Langt fra alle synes at det er greit. En av tre nordmenn synes det er problematisk ar Märtha Louise bruker prinsessetittelen i sin virksomhet som selvstendig næringsdrivende. Det viser en gallup i Se og Hør, publisert i januar 2006.


Over halvparten av Norges befolkning er også skeptisk til at prinsessen skriver under på ulike opprop. Hun fikk da også mye kritikk etter at hun i fjor deltok i en protestaksjon mot hytteutbygging på Hankø der hun selv har sommerhus.


15 prosent av de spurte mener at Märtha Louise ikke burde beholde sin prinsessetittel.


- Det bør jo være et tankekors for Märtha at hennes suksess som eventyrforfatter og -oppleser primært skyldes at hun er prinsesse, sier Se og Hørs Kjell Arne Totland i ukebladet. Han synes det er synd at Märtha ikke deltar mer i rollen som prinsesse.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer