Møtte eksen for første gang etter bruddet

Prinsesse Madeleine møtte sin utro eksforlovede igjen - i bryllupet til paret som først førte dem sammen.

MØTTES I BRYLLUP: Prinsesse Madeleine var knust etter at det i fjor vår ble kjent at hennes daværende forlovede, Jonas Bergström, hadde vært utro. I helgen møtte hun eksen igjen, for første gang på nesten halvannet år.  Foto: Stella  Pictures
MØTTES I BRYLLUP: Prinsesse Madeleine var knust etter at det i fjor vår ble kjent at hennes daværende forlovede, Jonas Bergström, hadde vært utro. I helgen møtte hun eksen igjen, for første gang på nesten halvannet år. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I april i fjor tok som kjent forholdet mellom Sveriges prinsesse Madeleine (29) og juristen Jonas Bergström (32) slutt etter åtte år. Forlovelsen deres ble brutt etter at det ble avslørt at Bergström hadde vært utro mot prinsessen.

Det tidligere kjæresteparet har ikke hatt kontakt siden utroskapsskandalen og det påfølgende bruddet, men i helgen møttes de igjen - for første gang siden de gjorde det slutt.
 
Lørdag var prinsesse Madeleine og Bergström nemlig gjester i bryllupet til de felles vennene Dag Werner og Nathalie Rosta, paret som førte dem sammen for over ti år siden. Det skriver Aftonbladet.

- De har ikke lenger noen kontakt, men omgås jo i samme kretser. Så det vil være umulig for dem å aldri støte på hverandre slik, sier hoffekspert Roger Lundgren til Aftonbladet.

Prinsessen var en av brudepikene til Rosta, som har vært en nær venninne i flere år. De to deler spesielt en interesse for ridning. Bryllupet fant sted i Gottröra kyrkja, som ligger i Stockholms-området.

Den vakre prinsessen ankom bryllupet sammen med kjæresten og forretningsmannen Chris O'Neill, mens eksforloveden var i selskap med kjæresten Stephanie av Klercker (28), Madeleines tidligere venninne. I hvilken grad ekskjærestene omgikkes i bryllupet vites ikke, men det virker naturlig å anta at de la en viss demper på hverandres feststemning...

Se bildene fra bryllupet der prinsesse Madeleine og Jonas Bergström møttes igjen her - på Aftonbladets sider.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kungen beordret Madde hjem fra New York