Møtet som gjorde inntrykk på Mette-Marit

Mette-Marit ble tatt hjertelig imot da hun besøkte kongressen Rus og Psykisk Helse.

GODT HUMØR: Kronprinsesse Mette-Marit smilte, da hun mandag ankom konferansen Rus og Psykisk Helse.
GODT HUMØR: Kronprinsesse Mette-Marit smilte, da hun mandag ankom konferansen Rus og Psykisk Helse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit ligger ikke på latsiden. Nakkeprolapsen er historie, og kronprinsessen jobber for fullt igjen.Etter en svært travel forrige uke, startet hun denne uken på åpningen av kongressen Rus og Psykisk Helse 2014 i Oslo kongressenter sammen med ordfører Fabian Stang og helseminister Bent Høie.

En strålende opplagt Mette-Marit kom til kongressen mandag formiddag klokken 10.30, og smilte da hun møtte pressen.Hun ble hjertelig tatt i mot av Oslos ordfører Fabian Stang, som hun også har selskap av i salen.Kronprinsessen var elegant kledd  i mørk blå kåpe over en kremhvit kjole. Hun frisket opp antrekket med en iøynefallende grønn veske.

Kongressen har fokus på dobbeltdiagnoseproblematikken rus og psykisk helse - en tematikk Mette-Marit brenner sterkt for.Psykisk helse har stått setralt i hennes arbeid i en årrekke, og senest i forrige uke delte hun ut prisen for beste forskningsartikkel innen rusmidler og psykisk helse til Pål Surén.

–Rusavhengighet og dårlig psykisk helse reduserer livskvaliteten for enkeltmennesker og deres pårørende, og påfører samfunnet store belastninger.Forskning og økt kunnskap kan bidra til forebygging av lidelser, til bedre behandling og økt livskvalitet, sa kronprinsessen i sin tale til Surén ifølge NAPHA (nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer