Møtes til familiefest i New York

Etter en uke med norsk-amerikanere i Midt-Vesten, er kongeparet klar for verdensmetropolen New York.

SAMMEN: Det svenske og det norske kongeparet er sammen i New York, og får selskap av prinsesse Madeleine og det danske kronprinsparet også. Her fra et besøk på Voksenåsen hotel i Oslo i 2010. Foto: Stella Pictures
SAMMEN: Det svenske og det norske kongeparet er sammen i New York, og får selskap av prinsesse Madeleine og det danske kronprinsparet også. Her fra et besøk på Voksenåsen hotel i Oslo i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til onsdag norsk tid ankom kong Harald (74) og dronning Sonja (74) byen som aldri sover og luksushotellet «Pierre». Onsdag har kongeparet imidlertid tatt seg en velfortjent hviledag etter et hardt program i Midt-Vesten, men allerede torsdag er de klar igjen med fullt opp i New York.

Det ser de nok litt ekstra frem til i og med at de på de fleste av programpostene skal representere sammen med både det svenske kongeparet og det danske kronprinsparet. De tre kongehusene har som kjent et nært og godt forhold – og latteren sitter alltid løst når de møtes på jobb.

Fredag vil også prinsesse Madeleine (29) som bor i New York, dukke opp sammen med sine foreldre og resten av det kongelige følget. Da er de nemlig alle æresgjester på «American Scandinavian Foundations» 100 års jubileumsgalla på Hilton Hotel. Faktisk den samme festen Harald deltok på da han var på sitt første offisielle besøk noen gang – bare at da feiret AFS sitt 50 årsjubileum.

Men før festen starter vil vi se det rojale følget sammen på blant annet åpningen av utstillingen «Luminous Modernism på Scandinvia House», på det anerkjente MOMA, Museum og Moderen Art,  og på Ground Zero.

Det norske kongeparet avslutter sitt offisielle USA-besøk lørdag med en tur innom Sjømannskirken før de så setter snuten mot Norge. Seher er selvfølgelig på plass helt til de pakker amerikakoffertene og flyr hjem igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sonja tatt av vinden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer