Mote-Marits drømmekjoler

Kronprinsessen stråler i vårens store motefarge på kongeparets bursdagsfeiring.

NYDELIG I GRÅTT: Mette-Marit stilte i en drøm av en grå kjole på festforestillingen i går (t.v). Onsdag kveld på Akershus festning var hun også kledd i grått -denne gangen med tilbehør i gull. Foto: Scanpix
NYDELIG I GRÅTT: Mette-Marit stilte i en drøm av en grå kjole på festforestillingen i går (t.v). Onsdag kveld på Akershus festning var hun også kledd i grått -denne gangen med tilbehør i gull. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grått er flott!


BILDESPESIAL: Se alle kjolene fra festforestillingen her!

SEHER.NO: De kongelige damene glitret i all sin prakt på gårsdagens festforestilling for kongeparet. Men det var kronprinsesse Mette-Marit som tronet høyest med sin nydelige drøm av en grå aftenkjole... 

Kronprinsessen var også kledd i en vakker grå kreasjon på festmiddagen med regjeringen på Akershus festning onsdag kveld. Her hadde hun tilbehør og sko i gull, som er en av vårens farger.


LES MER: Bildespesial - Fest på Akershus, Kong Haralds bursdagsfeiring


Vakker i silke

Prinsesse Madeleine stilte også i en av vårens store motehiter, en rosa babydollkjole i silke. Den yndige fargen gir den blonde prinsessen et uskyldig og ungdommelig uttrykk.


LES MER: Maddes kropp mest sexy


Prinsesse Märtha traff også blink med en nydelig lilla aftenkjole, strødd med perler og broderier. Hun var konferansier for festforestilling, og ble rørt til tårer da hun holdt en tale for kongeparet.

- Takk for alt dere har betydd for meg. Takk for at dere er så åpenhjertige, varme, imøtekommende og nysgjerrige på livet, sa hun i talen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer