FRA GLEDE TIL SORG: Kronprins Guillaume og Stephanie er i sorg etter at den kommende brudens mor fikk slag søndag. Foto: Kongehuset
FRA GLEDE TIL SORG: Kronprins Guillaume og Stephanie er i sorg etter at den kommende brudens mor fikk slag søndag. Foto: KongehusetVis mer

Moren døde før bryllupet

Hele Luxembourg i sjokk - men bryllupet går som planlagt.

SEOGHØR.NO: Luxembourg er i dyp sorg etter at grevinne Alix de Lannoy (70) fikk slag og døde søndag.

20. oktober står bryllupet mellom kronprins Guillaume og Stephanie de Lannoy - men det blir nå uten brudens mor.

Stephanie hadde selvsagt gledet seg til den store dagen, men morens bortgang kommer til å legge mørke skyer over bryllupet.

Kronprins Guillaume har tette bånd til Norge. Han har tidligere vært sammen med Pia Haraldsen, og var senest i Oslo i fjor høst kongelig gjest da prinsesse Märtha feiret sin 40-årsdag med pomp og prakt på Slottet.

Det er ventet at også representanter fra det norske kongehus vil være tilstede i bryllupet, men det er ennå ikke offentliggjort hvem som representerer.

Grevinnen etterlater seg ektemann og hele åtte barn.

Fra Luxemburg har det kommet en offisiell uttalelse fra Slottet:

- Hans kongelige høyhet Guillaume, Storhertugen, Storhertuginnen og hele storhertugfamilien sørger med greven av Lannoy og hans kjære familie og vi sender våre varmeste tanker, i bønn og kjærlighet, skriver familien på sin nettside.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Pia Haraldsens munn er lukket med syv segl