Moren døde før bryllupet

Hele Luxembourg i sjokk - men bryllupet går som planlagt.

FRA GLEDE TIL SORG: Kronprins Guillaume og Stephanie er i sorg etter at den kommende brudens mor fikk slag søndag. Foto: Kongehuset
FRA GLEDE TIL SORG: Kronprins Guillaume og Stephanie er i sorg etter at den kommende brudens mor fikk slag søndag. Foto: Kongehuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Luxembourg er i dyp sorg etter at grevinne Alix de Lannoy (70) fikk slag og døde søndag.

20. oktober står bryllupet mellom kronprins Guillaume og Stephanie de Lannoy - men det blir nå uten brudens mor.

Stephanie hadde selvsagt gledet seg til den store dagen, men morens bortgang kommer til å legge mørke skyer over bryllupet.

Kronprins Guillaume har tette bånd til Norge. Han har tidligere vært sammen med Pia Haraldsen, og var senest i Oslo i fjor høst kongelig gjest da prinsesse Märtha feiret sin 40-årsdag med pomp og prakt på Slottet.

Det er ventet at også representanter fra det norske kongehus vil være tilstede i bryllupet, men det er ennå ikke offentliggjort hvem som representerer.

Grevinnen etterlater seg ektemann og hele åtte barn.

Fra Luxemburg har det kommet en offisiell uttalelse fra Slottet:

- Hans kongelige høyhet Guillaume, Storhertugen, Storhertuginnen og hele storhertugfamilien sørger med greven av Lannoy og hans kjære familie og vi sender våre varmeste tanker, i bønn og kjærlighet, skriver familien på sin nettside.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Pia Haraldsens munn er lukket med syv segl

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer