Dureks mamma:

Moren advarer: - Han er farlig

Märthas Louises svigermor hevder sønnen har hjernevasket prinsessen.

Det var under intervjuet på Skup-konferansen i Tønsberg Märtha Louise fortalte at hennes kommende ektemann Durek Verret ikke er selverklært Sjaman, men utvalgt av generasjonene. Dette sier hans mor, Veruschka Urquhart, seg uenig i. Video: Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et eksklusivt intervju med Se og Hør kommer Durek Verretts mor Veruschka Urquhart (79) med en rekke oppsiktsvekkende opplysninger om sønnen Durek Verrett (48).

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett har kommet med mange ulike påstander om sin familie og bakgrunn, som moren hevder er ren løgn fra Dureks side.

Veruschka har tidligere fortalt om at hun følte seg sviktet da Durek og Märtha feiret storslått jul i New York, mens hun satt i alene og forlatt i samme by, og måtte lese om sønnens julefeiring i sosiale medier.

I det nytt intervjuet advarer hun nå det norske folk mot sønnen, og hevder at prinsesse Märtha Louise (51) er blitt hjernevasket:

- Jeg beklager å måtte si det, men prinsessen er blitt hjernevasket av sønnen min. Jeg tror faktisk han har stukket av med hjernen hennes, sier Veruschka i det eksklusive intervjuet.

Du kan lese hele det sjokkerende intervjuet hvor Dureks mor detaljert tilbakeviser mange av sønnens oppdiktede påstander om hans bakgrunn og liv i Pluss-artikkelen under.

Dureks mor håper nå at prinsesse Märtha snart åpner øynene og ser forbi den veltalende sønnen hennes:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer