Monacos fyrstepar glimret med sitt fravær

Fyrst Albert har fungert som en far for brudgommen, men i helgens bryllup uteble han.

DROPPET EKTESKAPSINNGÅELSEN: Beatrice Borremo og Pierre Casiraghi inngikk ekteskap i helgen. Men både Charlene og fyrst Albert droppet seremonien. Foto: NTB Scanpix
DROPPET EKTESKAPSINNGÅELSEN: Beatrice Borremo og Pierre Casiraghi inngikk ekteskap i helgen. Men både Charlene og fyrst Albert droppet seremonien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fyrst Albert (57) har fungert som en farsskikkelse for prinsesse Carolines (58) tre eldste barn, etter at deres italienske far Stefano Casiraghi brått ble revet bort i en båtulykke i 1990.

TRIST?: Charlene så trist og alene ut da hun ble fotografert på en luksusyacht utenfor Saint Tropez i helgen. Foto: Stella Pictures
TRIST?: Charlene så trist og alene ut da hun ble fotografert på en luksusyacht utenfor Saint Tropez i helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
FEIRET TI ÅR: Tidligere i sommer var det stor feiring da Albert markerte ti år på tronen. Foto: Epa
FEIRET TI ÅR: Tidligere i sommer var det stor feiring da Albert markerte ti år på tronen. Foto: Epa Vis mer
I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om Monaco-bryllupet.
I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om Monaco-bryllupet. Vis mer

I forrige helgs bryllup slo Albert på stortromma da Pierre Casiraghi (27) og hans Beatrice Borromeo (29) giftet seg i den borgerlige vielsen i Monaco.

Det var derfor ventet at Albert og Charlene (37) vil være selvskrevne hedersgjester i helgas kirkelige ekteskapsinngåelse i Italia.

Men Monacos fyrstefamilie møtte mannsterke opp til alle sammenkomstene i helgen – bare Albert og Charlene glimret med sitt fravær.

Saken fortsetter under bildet.


Ingen har sett snurten av Albert denne helgen, men fyrstinne Charlene er blitt observert alene på en rikmannsyacht i St. Tropez sammen med flere andre menn.

Etter flere år med turbulent ekteskap så det tidligere i sommer ut til at alt hadde ordnet seg for fyrsteparet.

Saken fortsetter under bildet.


Da fyrst Albert feiret sine 10 år på tronen i juli holdt Charlene en flammende kjærlighetserklæring på fransk, noe som fikk Albert til å gråte i full offentlighet. Og da de forrige helg åpnet Røde Kors-ballet i Monte Carlo så de to svært forelsket ut.

På de nyeste bildene av fyrstinnen er det imidlertid ikke mye glede å spore…

Les mer om Monaco-bryllupet i Se og Hør, som er i salg nå!

LES OGSÅ: Haakon og Mette-Marit dukket opp i bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer