Fyrstefamilien i Monaco:

Monaco-tvillingenes julehilsen sjarmerer tusenvis

Ingen tvil om at fyrstebarna gleder seg til jul!

SNIKTITT: Prinsesse Charlene delte denne uken et bilde av tvillingene Gabriella og Jacques foran juletreet. Foto: AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS
SNIKTITT: Prinsesse Charlene delte denne uken et bilde av tvillingene Gabriella og Jacques foran juletreet. Foto: AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Fyrstefamilien i Monaco har som tradisjon å sende ut flotte offisielle julekort hver jul, og i år er intet unntak.

I går delte prinsesse Charlene (39) en sniktitt på årets familiebilde på Instagram, med tvillingene Gabriella og Jacques (3) i hovedrollen.

Tvillingene, som fylte tre år tidligere denne uken, er avbildet i en slede foran et juletre pyntet med nisser, lys og julekuler.

Jacques smilte bredt foran det pyntede treet, og hadde for anledningen på seg en hvit skjorte kombinert med brune bukser. Søsteren Gabriella var ikledd en rød kjole med matchende sløyfe i håret.

Spennende måned

Desember er nok en spennende måned for tvillingene, som nylig feiret sin treårsdag. Med vintertema på bursdagsfesten, inviterte Charlene og Albert (59) barnas venner fra barnehagen til feiring.

- Det var en slags arktisk setting, med blant annet mekaniske isbjørner som beveget seg. Det var veldig gøy, fortalte prins Albert til People, og la til at barnefesten ble etterfulgt av en liten feiring med Charlenes familie.

Fyrsten kunne også avsløre at prinsen hadde fått en leke-lastebil i bursdagsgave, og at prinsessen fikk en barbiedukke.

​Prinsesse Charlene er aktiv på Instagram, og deler stadig bilder av sine skjønne barn. I forkant av fødselsdagen og julekort-fotograferingen, fikk tvillingene sin første hårklipp. Dette ble selvfølgelig foreviget på bildedelingstjenesten.

Saken fortsetter under bildet.

FØRSTE HÅRKLIPP: Prinsesse Charlene publiserte et bilde av tvillingene etter at de hadde hatt sin første tur til frisøren. Foto: Instagram
FØRSTE HÅRKLIPP: Prinsesse Charlene publiserte et bilde av tvillingene etter at de hadde hatt sin første tur til frisøren. Foto: Instagram Vis mer

Glede i barna

Etter bryllupet mellom Albert og Charlene i 2011, begynte graviditetsryktene raskt å svirre rundt paret. Det kom aldri noen bekreftelse, og ryktene fortsatte.

Prins Albert sa i 2013 at de to ikke hadde hatt tid til å tenke på en familieforøkelse enda, og at de måtte takle én ting om gangen. Folket måtte dermed slå seg til ro med at det ikke kom en kongelig arving med det første.​​

I mai 2014 kom den gledelige nyheten alle hadde ventet på, og det ble bekreftet at prinsesse Charlene var gravid. I oktober ble gleden doblet da det ble kjent at hun ventet tvillinger.

TVILLINGFORELDRE: 7. januar 2015 viste de nybakte foreldrene stolt frem de nyfødte tvillingene Gabriella og Jacques. Foto: REUTERS / Eric Gaillard
TVILLINGFORELDRE: 7. januar 2015 viste de nybakte foreldrene stolt frem de nyfødte tvillingene Gabriella og Jacques. Foto: REUTERS / Eric Gaillard Vis mer

Da Prins Albert i 2015 feiret 10 år på tronen i Monaco, åpnet han seg til People om de siste årene i livet sitt.

- Charlene og barna er det beste som har skjedd meg. Og selvfølgelig å møte alle menneskene i Monaco, og alle reisene jeg har deltatt på, fortalte han til bladet for to år siden.

LES OGSÅ: Derfor gror fyrst Albert bart for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer