Mistet lappen etter råkjøring

Prinsesse-sønnen Andrea Casiraghi ble tatt av politiet på vei hjem til jul.

RÅKJØRTE: Casiraghi ble tatt av politiet etter å ha råkjørt på veien i Frankrike. Nå møter han det nye året uten førerkort. Foto: STELLA PICTURES
RÅKJØRTE: Casiraghi ble tatt av politiet etter å ha råkjørt på veien i Frankrike. Nå møter han det nye året uten førerkort. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Caroline av Monacos sønn Andrea Casiraghi (27) fikk en dårlig start på julefeiringen da han to dager før julaften ble tatt for råkjøring av trafikkpolitiet i Frankrike.

Det var mellom Chalon og Macon i Frankrike at en politibil stoppet Casiraghi idet han lå i en hastighet på 200 kilometer i timen, noe som var langt over fartsgrensen.

Den farstglade prinsesse-sønnen måtte gi fra seg førerkortet på stedet, og ble dermed nødt til å parkere bilen. En tydelig irritert Casiraghi fortsatte reisen med tog.

Først i mai får Andrea Casiraghi tilbake førerkortet.

Hendelsen uroer nok Andreas mor, som har mistet to av sine nærmeste i ulykker som tidligere har rystet kongefamilien i Monaco.

Carolines ektemann, og Andreas far, døde 30 år gammel i en fartsfylt ulykke da han deltok i VM i et båtrace ved kysten av Monaco i 1990.

Carolines mor, fyrstinne Grace, døde i en bilulykke i 1982 da hun mistet kontrollen over bilen etter å ha blitt rammet av hjerneslag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste sin kongelige kropp på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer