Minnes ofrene for den norske terroraksjonen

Kronprinsesse Mary i tårer.

MEDFØLELSE: Den danske kongefamilien deltok på en minnegudstjeneste i København onsdag formiddag for å minnes ofrene i den norske terroraksjonen.
MEDFØLELSE: Den danske kongefamilien deltok på en minnegudstjeneste i København onsdag formiddag for å minnes ofrene i den norske terroraksjonen. Vis mer
SEHER.NO: Onsdag formiddag ble det avholdt minnegudstjeneste i Vor Frue kirke i København for å minnes ofrene fra Regjeringskvartalet og på Utøya.

Det danske kongehuset var representert ved Dronning Margrethe og kronprisparet. De tre uttrykte sterk medfølelse for det norske folk og de pårørende. Kronprinsesse Mary tok til tårene flere ganger under markeringen. For firebarnsmoren må det være ekstra stekt og følelsesladet å vite at det var barn som ble drept under terroraksjonen.

- Dette er ikke alene bare en norsk begivenhet, det er også en dansk og en europeisk begivenhet, fordi den er så grusom, sier den danske politikeren Villy Søvndal som også var tilstede under minnegudstjenesten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victoria mintes ofrene