Milly Kakao for en 17. mai!

Kronprinsparets kjæledegge stjal showet under feiringen på Skaugum.

NYSGJERRIG HUND: Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra hadde sin fulle hyre med å få hunden Mily Kakao til å sitte i ro på Skaugum-trappa, da kronprinsfamilien møtte folket på morgenen 17. mai. Foto: Scanpix
NYSGJERRIG HUND: Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra hadde sin fulle hyre med å få hunden Mily Kakao til å sitte i ro på Skaugum-trappa, da kronprinsfamilien møtte folket på morgenen 17. mai. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det svar som vanlig en smilende kronprinsfamilie som tok i mot folkets hyllest på trappa foran sin bolig på Skaugum 17. mai.

Men en av de fremmøtte gledet seg ekstra mye til å feire nasjonaldagen - kronprinsfamiliens hund Milly Kakao.

Hunden - som er en blanding av labrador retriver og puddel, flyttet inn på Skaugum i 2009, til stor glede for kronprinsparets barn.

Men prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, Marius Borg Høiby hadde sin fulle hyre med å roe kjæledeggen foran fotografene. Hunden så nemlig ut til sette stor pris på  all oppmerksomheten.

- At hunden var med, var en stor og hyggelig overraskelse, sier Se og Hørs hoffreprorter, Kjell Arne Totland til Seher.no.

Kronprinsesse Mette-Marit bar sin bunad fra Rogaland, mens kronprins Haakon hadde tatt på seg Askerbunaden for anledningen.

Alle de tre barna kom i drakter fra Vest-Agder.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tok med hunden på dresssurkurs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer