Mette-Marits venninne utestengt

Marie-Chantal får ikke komme på fest på Buckingham Palace.

GODE VENNINNER: Kronprinsesse Marie-Chantal av Hellas og vår egen kronprinsesse Mette-Marit sammen under dronning Margrethes 40-årsjubileum.  Foto: All Over Press
GODE VENNINNER: Kronprinsesse Marie-Chantal av Hellas og vår egen kronprinsesse Mette-Marit sammen under dronning Margrethes 40-årsjubileum. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Marie-Chantal (36) av Hellas får ikke være med når resten av de kongelige samles i London senere i år for å feire dronning Elizabeths (86) diamantjubileum.

Marie-Chantal og vår egen Mette-Marit (38) ble svært nære venninner under den norske kronprinsessens London-opphold, og har siden pleiet vennskap med hverandres familier.

Sammen med resten av den greske kongefamilien lever hun i eksil i England, i håp om at at familien en dag skal få returnere Hellas og gjenoppta sine kongelige gjerninger.

Nå har dronning Elizabeth sendt ut invitasjoner til slekt og familie over hele verden til sitt jubileum – men ikke til den greske kongefamilien.

Familien er vanligvis selvskrevne gjester under alle kongelige feiringer, så utestengelsen har vakt oppsikt.

Ifølge Svensk Damtidning har familien blitt strøket fra gjestelisten av politiske grunner.

- Dronningen inviterte ikke Konstantin siden hun ikke ville opprøre den greske regjeringen, forteller en kilde ved Buckingham Palace til Greek Reporter.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den eneste måten de kan overlve på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer