Mette-Marits shoppingtur

Mette-Marit tok med prins Sverre til Paris - på shopping. Hun kjøpte ny garderobe før barnedåpen.

<strong>SHOPPING:</strong> Mette-Marit tok med seg Sverre på shopping i Paris, men fikk også god tid på egenhånd. Foto: ALL OVER
SHOPPING: Mette-Marit tok med seg Sverre på shopping i Paris, men fikk også god tid på egenhånd. Foto: ALL OVER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fransk visitt!


Med tre livvakter - og en barnepike på slep dro kronprinsesse Mette-Marit (32) til Paris for å kjøpe nye klær. Lille prins Sverre var med på turen, og ble trillet rundt i den franske hovedstaden mens mamma prøvde klær, i følge Se og Hør.


Flyskrekken som Mette-Marit er kjent for - har tydeligvis sluppet taket, for på en uke fløy hun tur/retur Paris - og hjem fra København etter den danske barnedåpen.


Mette-Marit og hennes følge bodde på fasjonable Park Hyatt Vendôme Palace i sentrum, og derfra er det gangavstand til byens hotteste designere.


Se og Hør skriver at franske kilder har avslørt at Mette-Marit gjorde en rekke store innkjøp - både hos Dior, Prada, Chloé og Loewe. Pakkene ble sendt med bud direkte til hotellet. Bagasjen skal ha ruvet da Mette-Marit ankom Gardermoen


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer