MOTERIKTIG: Kronprinsesse Mette-Marit var hverdagslig antrukket, men hadde svært så trendy tilbehør, da hun kom til Molde onsdag. Den røde vesken er fra Prada, og under henger Hollywood-stjernenes favorittveske fra Céline. Skoene er fra italienske Diemme.  Foto: Andreas Fadum
MOTERIKTIG: Kronprinsesse Mette-Marit var hverdagslig antrukket, men hadde svært så trendy tilbehør, da hun kom til Molde onsdag. Den røde vesken er fra Prada, og under henger Hollywood-stjernenes favorittveske fra Céline. Skoene er fra italienske Diemme. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Mette-Marits nye trendtilbehør

Kronprinsessen gjør som stjernene.

Publisert

SEOGHØR.NO: Onsdag formiddag kom kronprinsesse Mette-Marit (41) til Molde for å åpne Bjørnsonfestivalen. Finstasen lå imidlertid i kofferten, så kronprinsessen sjekket inn på Hotel Alexandra for å skifte før den offisielle åpningen.

Moteprinsessen valgte å reise i komfortable klær fra Oslo til Rosens by, men hverdagsantrekket var av den svært så trendy sorten. På føttene hadde hun nemlig årets hotteste sko, slip on sneakers!

Se video nederst i saken!

Skoene i slangemønstret skinn og kalvepels er fra italienske Diemme og tilhører fjorårets sommerkolleksjon. De koster rundt 2400 kroner på nettet. Det er imidlertid først i år skomodellen har tatt av i Norge, og er å se på enhver fashionista.

I Norge er det Blender Agency som er agent for skomerket, og på bildedelingstjenesten Instagram kan man se flere andre norske kjendiser som har lagt sin elsk på de sporty skoene. Blant annet har John Arne Riise og kona Louise Angelica, samt Hanneli Mustaparta, lagt ut bilder av sine Diemme-sko den siste tiden.

- Tigern er sjalu på Diemme-skoene mine, skriver nysingle Hanneli.

Men det var ikke bare skoene som var trendy. Mette-Marit hadde nemlig to forskjellige designvesker over armen da hun kom til Molde. Den røde varianten er fra Prada og ble brukt for første gang i 2011. Men under den knallfargede vesken hadde hun et nytt designkjøp – som vi aldri har sett før…

Mette-Marits mørkeblå veske er fra motehuset Céline, det aller hotteste merket blant trendsettere og Hollywood-stjerner om dagen. Utallige kjendiser, både i Norge og utlandet, har investert i designveskene, som koster rundt 17 000 til 20 000 kroner.

VESKEFINE: Kronprinsesse Mette-Marit hadde en ny Céline-veske under sin røde Prada-bag. Rosie Huntington- Whiteley har en grønn variant av samme veske, mens Kim Kardashian falt for den i beige, semsket skinn. Celine Dion gikk for modellen i vanlig skinn.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør/Fame Flynet
VESKEFINE: Kronprinsesse Mette-Marit hadde en ny Céline-veske under sin røde Prada-bag. Rosie Huntington- Whiteley har en grønn variant av samme veske, mens Kim Kardashian falt for den i beige, semsket skinn. Celine Dion gikk for modellen i vanlig skinn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør/Fame Flynet Vis mer

Kronprinsessens veske heter «Phantom» og er en romslig modell med skinnsnorer som dekor. Den kommer i en rekke ulike farger og skinntyper. Mette-Marit har falt for en i mørkeblått, semsket skinn…

Den semskede modellen er også en favoritt i Hollywood. Realitystjernen Kim Kardashian og Victoria’s Secret-modellen Rosie Huntinton-Whiteley har falt for samme veske, bare i andre farger. En rekke andre kjendiser har vesken, som selges i utallige varianter under navnene «Phantom» og «Luggage».

Dette er langt fra første gangen Mette-Marit vekker oppsikt med trendy veskevalg.

Under feiringen av kronprins Haakons 40-årsdag i fjor dukket Mette-Marit opp med et nytt tilskudd til sin allerede omfattende veskesamling. Over skulderen hadde hun en reptilmønstret veske med frynsedusk fra motehuset Emilio Pucci. Designtilbehøret har en utsalgspris på 7800 kroner.

Tidligere på årets dukket hun opp med en nagledekorert plasveske under kroningen av det nederlandske kongeparet. Valentinos «Minaudière Studded Box Clutch» koster 19 000 kroner.

Neste uke er det gjenbruk som står i fokus for vår moteglade kronprinsesse. Jenny Skavan har redesignet to av Mette-Marits Prada-kjoler, som skal presenteres under Fretex’ gjenbruksdager i Fredrikstad og Bergen 5. og 6. september.

LES MER: Mette-Marit fulgte datteren til første skoledag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer