Mette-Marits fortid dras fram igjen

- Dop og nakenbilder fikk kong Harald og dronning Sonja til å se rødt.

FÅR IKKE RO: "Kronprins Haakon stod på sitt og truet med å gi fra seg tronen om han ikke fikk sin Mette-Marit. Det lyktes han med, men motstanden som møtte Mette-Marit i begynnelsen hadde satt sine spor, skriver Expressen. Foto: SCANPIX
FÅR IKKE RO: "Kronprins Haakon stod på sitt og truet med å gi fra seg tronen om han ikke fikk sin Mette-Marit. Det lyktes han med, men motstanden som møtte Mette-Marit i begynnelsen hadde satt sine spor, skriver Expressen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Daniel Westling får seg snart et nytt liv. Når han og den svenske kronprinsessen Victoria gifter seg i "Storkirken" 19. juni gir han nemlig i samme slengen opp hele sin yrkeskarriere, som de siste ti årene har dreid seg om å bygge opp treningsanlegg i Stockholm.

Dette er utgangspunktet for den svenske avisen Expressen sak onsdag, som i flere ordelag nevner eksempler fra sine naboland på hvordan Westling nå blir tvunget til å gi opp i prinsippet hele sitt liv. 
 
- Omstillingen er utrolig vanskelig. Det er noe som vi vanlige ikke kan skjønne engang, sier  John Lindskog, som i over ti år har fulgt den svenske kongefamilien, til avisen.

Expressen sammenligner det den kommende prinsen nå hopper inn i med blant annet den norske kronprinsessen, Mette-Marit. Kronprinsessens fortid ser med det ikke ut til å slippe taket helt ennå.


"Dopmisbruk og nakenbilder fikk kong Harald og dronning Sonja til å se rødt. Selv det norske folket ville i begynnelsen ikke ha den blivende kronprinsessen", skriver avisen.
 
- Når man senere lærte henne å kjenne, ble tonen en annen Men mange var tvilsomme i starten, uttaler Se og Hørs Trond Stensåsen.

Avisen fortsetter:

"Kronprins Haakon stod på sitt og truet med å gi fra seg tronen om han ikke fikk sin Mette-Marit. Det lyktes han med, men motstanden som møtte Mette-Marit i begynnelsen hadde satt sine spor. Den første tiden var tøff og komplisert, og Mette-Marit holdt seg konsekvent unna og kunne ikke håndtere offentligheten".

Expressen avslutter den svært lange artikkelen med å konstatere at "Både Daniel Westling og Mette-Marit er i dag medietrente, og trives med situasjonen"...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: TV 2 sensurerte PFU-felte Otto Jespersen