Kronprinsesse Mette-Marit og mote:

Mette-Marits favoritt

Kronprinsessen tyr til venninnens design år etter år.

FØLGER MED PÅ MOTENE: Kronprinsesse Mette-Marit stilte nylig i bluse fra Pia Tjeltas siste kolleksjon på offisielt oppdrag.Foto: Andreas Fadum

FØLGER MED PÅ MOTENE: Kronprinsesse Mette-Marit stilte nylig i bluse fra Pia Tjeltas siste kolleksjon på offisielt oppdrag.

Foto: Andreas Fadum

Vis mer
Publisert

Kronprinsesse Mette-Marit (48) har en rikholdig garderobe med klær fra de mest eksklusive designerne som Prada, Pucci og Valentino. Hun har dessuten flere fantastiske kreasjoner fra Giambattista Valli, og mange godbiter fra blant andre Chloé og Ulla Johnson hengende på rekke og rad i skapet.

De siste årene har hun imidlertid fått en norsk favoritt, som stadig oftere står for de offisielle antrekkene hennes. Nemlig designer og skuespiller Pia Tjelta (44).

Senest den siste måneden har kronprinsessen stilt i både bluse og kjole fra Tjeltas aller siste kolleksjon. Da kronprinsparet var på fylkestur i Viken i slutten av september brukte hun kjolen «Addison», og under besøket til UngInvest noen uker senere bar hun blusen «Melanie» - begge i samme print, «Fleur Rouge».

Til alle anledninger

Kronprinsessen har brukt klær fra det som later til å være hennes absolutte favorittdesigner ved mange ulike anledninger de siste årene. Alt fra på biblioteksbesøk i Norge til offisielle utenlandsreiser, og ikke minst ved den storslåtte Nobelbanketten i 2019.

Samme år som banketten brukte hun også en kjole fra Tjelta på de offisielle julebildene fra kongehuset. Der viser det seg at datteren, prinsesse Ingrid Alexandra (17), følger i mammas motefotspor. Hun hadde nemlig også kjole fra den norske designeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer