ENDRET HOLDNING OG UTSTRÅLING: - I dag ser vi en kronprinsesse som har funnet rollen sin, mener kroppsspråk-ekspert Live Bressendorf Lindseth. Foto: Se og Hør
ENDRET HOLDNING OG UTSTRÅLING: - I dag ser vi en kronprinsesse som har funnet rollen sin, mener kroppsspråk-ekspert Live Bressendorf Lindseth. Foto: Se og Hør Vis mer

Mette-Marits ekstreme forvandling

- Hun så nesten ut som om hun hadde falt ned fra månen, sier kroppsspråk-ekspert. Se video!

Publisert
Se Mette-Martits forvandling nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag er det ti år siden Mette-Marit Tjessem Høiby gikk fra å være en vanlig jente fra Kristiansand til å bli hele Norges kronprinsesse, da hun giftet seg med kronprins Haakon i Oslo domkirke 25. august 2001.

De siste årene har kronprinsessen blitt hyllet for sin stilsikkerhet og fremtoning, men slik har det ikke alltid vært.

I anledning Mette-Marits tiårsjubileum som kronprinsesse, har den erfarne kroppsspråk-eksperten Live Bressendorf Lindseth vurdert Mette-Marits utvikling gjennom sin tid i kongefamilien. 

- Hun så nesten ut som om hun hadde falt ned fra månen. Det er kanskje ikke så pussig, hun ble jo nærmest jaget av papparazzi-fotografer. Fra å leve i en anonym tilværelse til å plutselig skulle være et mål for hele verdenspressen, må ha vært en skrekkblandet opplevelse, sier Lindseth om et av de tidligste bildene av Mette-Marit.

Lindseth mener hun ser tydelige tegn på at Mette-Marit var ukomfortabel i kronprinsesse-rollen de første årene.

- For mange år tilbake var hun selvfølgelig engstelig. Hun visste ikke hva som ventet henne overhode, og det så man på ansiktet hennes. Hun så engstelig ut. Hele uttrykket i øynene og ansiktet forøvrig viste det, sier hun.

Bildene av Mette-Marit gjennom de siste ti årene viser en stadig mer rakrygget og blid kronprinsesse. Og kroppsspråk-eksperten, mener det er liten tvil om at det har skjedd en enorm forvandling.

- I dag ser vi en kronprinsesse som har funnet rollen sin. Hun har helt opplagt lært masse om kongelig etikette og fører seg veldig bra. Kronprinsessen trives i rollen sin. Hun er fornøyd og har en flott kroppsholdning. Hun har helt klart hatt en positiv og sterk utvikling, sier Lindseth.

Og det er spesielt én ting, Lindseth trekker frem som den største endringen gjennom Mette-Marits utvikling.

- For det første er det noe med utstrålingen i ansiktet. Hun er mer bestemt, har mye mer fokusert blikk, hun smiler. Hun utstråler at hun fikser jobben, at dette kan hun. Hun vet hva som forventes av henne, og hun leverer, sier Live Bressendorf Lindseth til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tatt imot av prinsessen på sin første skoledag

Se Mette-Marits forvandling her:[obj:media:9888]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer