FINT Å DELTA: Mette-Marit og Haakon synes det var fint å kunne være med på minnearrangementene. Her er kronprinsparet under en minnegudtjeneste i Norderhov kirke 24. juli.  Foto: All Over Press
FINT Å DELTA: Mette-Marit og Haakon synes det var fint å kunne være med på minnearrangementene. Her er kronprinsparet under en minnegudtjeneste i Norderhov kirke 24. juli. Foto: All Over Press Vis mer

Mette-Marit ville hjelpe

Kronprinsessen satte pris på å stille opp for folket etter terrorangrepene.

Publisert
SEHER.NO: Kronprinsparet er i disse dager på fylkesbesøk i Hedmark. Under et møte med pressen på denne turen fortalte de om hvordan de opplevde terroraksjonene på Oslo og Utøya.

- Vi har følt et sterkt behov for å være sammen med våre familier. Det er en situasjon hvor vi har blitt såpass preget at vi har hatt behov for det nære, sier Kronprinsessen ifølge VG Nett.

Kronprinsparet har den siste måneden deltatt i flere arrangementer for å minnes ofrene etter terrorhandlingene, og synes det er fint å kunne bidra.

- Det som i og for seg har vært fint for oss, er at vi har kunnet være med og være til stede på noen av disse tingene, sier Kronprins Haakon.

Mette-Marit satte også pris på å være med på arrangementene.

- For oss har det vært godt å få lov til å hjelpe og få lov til å bety noe for folk. Så det har vært en veldig flott ting å kunne få lov til å delta på den måten.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har så mye følelser 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer