MGP-PARTY PÅ KONGESKIPET?: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er i Geiranger med Kongeskipet Norge. Torsdag kveld håper de å få sett Tooji fra skipet.  Foto: NTB scanpix
MGP-PARTY PÅ KONGESKIPET?: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er i Geiranger med Kongeskipet Norge. Torsdag kveld håper de å få sett Tooji fra skipet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mette-Marit vil se Tooji fra Kongeskipet

- Når jeg vet jeg har Mette-Marit i ryggen kommer jeg virkelig til å gi jernet!

Publisert
SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon (38) og kronprinsesse Mette-Marit (38) er i disse dager på fylkestur i Møre og Romsdal – men i kveld tar de fri fra pliktene for å følge Norges Melodi Grand Prix-håp Tooji (24) i den spennende semifinalen fra Baku.

Da Se og Hør møtte kronprinsparet i torsdag gledet de seg til å følge finalen fra TV-stua på Kongeskipet - hvis de får inn signalene.

- Vi heier på Norge, men vi vet ikke om vi har dekning på kongeskipet, sier kronprinsesse Mette-Marit.

Torsdag kveld går Norges bidrag, Tooji på scenen i Baku, og han er veldig glad for å ha Kronprinsparet i ryggen:

- Jeg synes det er fenomenalt at Mette-Marit og Haakon følger med på Grand Prix. Det er skikkelig stas. Det er kult at Mette-Marit heier på meg. Når jeg vet jeg har Mette-Marit i ryggen kommer jeg virkelig til å gi jernet i kveld! Det er bare skikkelig moro at de ser på ombord i Kongeskipet, sier Tooji i en kommentar til Se og Hør.

Mette-Marit har også tidligere avslørt at hun er Melodi Grand Prix-fan. Da Alexander Rybak tok hjem seieren og fikk MGP-sirkuset til Fornebu ankom hun finalen sammen med Marius Borg (15) i en knall rosa Grand Prix-kjole – til ære for melodifestivalen.

Mette-Marit er også en god venn av Grand Prix-general Per Sundnes (45) og har «syklet til jobben» sammen med Grand Prix-programleder Marthe Stokstad (33).


Se semifinalen på NRK 1 klokka 21.00. Se Seoghør.nos TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Märtha Louise får slakt i Sverige

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer