VAR MED PÅ MARKERING: I 2010 var kronprinsesse Mette-Marit med på å åpne karrieredagene på Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) i Nydalen i Oslo. Foto: NTB scanpix
VAR MED PÅ MARKERING: I 2010 var kronprinsesse Mette-Marit med på å åpne karrieredagene på Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) i Nydalen i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Mette-Marit var lettet og glad

Etter fire år kunne Mette-Marit endelig slippe jubelen løs mandag.

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter fire års studier, kunne kronprinsesse Mette-Marit mandag levere inn sin masteroppgave ved Handelshøyskolen BI.

Mette-Marit har tatt kursene Ledelse, makt og mening, Consulting, og Teamledelse og lederteam, som tilsammen vil gi henne tittelen Executive Master of Management, dersom hun får bestått på sin oppgave.

Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen, sier til Dagbladet at kronprinsessen var svært fornøyd over å få levert inn oppgaven, som hun har jobbet lenge med.

- Hun var lettet og glad.

Mette-Marit skulle opprinnelig ha levert inn oppgaven i fjor, men valgte å utsette planene, fordi hun ikke var var fornøyd med sitt resultat.

Master-utdanningen kommer i tillegg til utdanning kronprinsessen tidligere har tatt ved blant annet Universitetet i Agder og Universitetet i London.

- Det som har vært viktig for henne, er at hun har lært og fått innsikt i temaer som interesserer henne. Dette er også temaer som er relevante når hun reiser for Norge, sier Hagen til Dagbladet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit og Mary i eksklusiv gruppe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer