Mette-Marit utfordret Haakon på Twitter

Mette-Marit lover å sykle til jobb – om kronprins Haakon slår av dataskjermen.

UTE Å SYKLE: Kronprinsesse Mette-Marit skal sykle til jobb, om Haakon skrus av MAC-en sin. Her er hun avbildet på Rena i fjor.  Foto: Stella Pictures
UTE Å SYKLE: Kronprinsesse Mette-Marit skal sykle til jobb, om Haakon skrus av MAC-en sin. Her er hun avbildet på Rena i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er på nettsamfunnet Twitter kronprinsesse Mette-Marit (38) utfordrer ektemannen Haakon (38).

- Og herved utfordrer jeg min mann; Hvis du er flink til å skru av MACen, lover jeg å sykle til jobb en gang annenhver uke, skriver Mette-Marit på Twitter.

Kronprinsessen fikk raskt svar på oppfordringen – men ikke fra Haakon. TVNorges kommunikasjonsdirektør Sven Tore Bergestuen var raskt ute med å be om å få bli med på den celebre sykkelturen. Kronprinsessen oppfordret deretter sin gode venn, TV-stjernen Marte Stokstad om å bli med på turen.

Skulle du ønske å se det kjendistunge sykkelrittet kan du ta veien til Asker og Jansløkka skole 23. april. Da sykler kronprinsessen for første gang – om Haakon klarer å skru av datamaskinen!

Oppfordringen kommer i forbindelse med Earth Hour, verdens største klimakampanje som er lørdag, i regi av WWF, Verdens Naturfond.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekke Mette-Marits frekke detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer