Mette-Marit trenger ny kokk

Krever førerkort og tilbyr trening i arbeidstida.

LYSER UT VIKARIAT: Nå kan du bli Mette-Marits kokk!
 Foto: UK Press Ltd
LYSER UT VIKARIAT: Nå kan du bli Mette-Marits kokk! Foto: UK Press Ltd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon søker en ny kokk på Skaugum, ettersom det nå er blitt ledig et vikariat. Tirsdag ble stillingsannonsen lagt ut på Finn.no.

Kronprinsessen har tidligere skrytt kokken på Skaugum opp i skyene:

- Vi har verdens beste kokk som er glad i å lage fiskeretter. Og så spiser vi mye sushi, ungene er kjempeglad i det, det begynte vi med tidlig. Så når de er sultne, spør de ofte om sushi. Eller taco, har Mette-Marit tidligere uttalt.

Familien på Skaugum har fortalt at de har så vanlig norsk kost som mulig, ispedd noe internasjonale inspirerte retter.

- I helgene lager vi selv mye mat. I tillegg spiser vi mye kjøttkaker, en god del asiatiskinspirert mat og salater, uttalte kronprinsen under et besøk til Indonesia.

Må beherske norsk og engelsk

Stillingen omfatter tilberedning av måltider privat og ved arrangementer, planlegging og
utarbeidelse av menyforslag, bestille og motta varer, renhold/oppvask samt planlegge og gjennomføre andre daglige aktiviteter innen kjøkkendrift, står det å lese i stillingsannonsen.

Det er også fast daglig arbeidstid, men den som søker må påregne noe arbeid på kveldstid, i helger og på høytidsdager. En del reisevirksomhet kan også bli aktuelt.

Det opplyses videre at søkeren må ha fagbrev som kokk, og minimum 3 års erfaring fra hotell/restaurant. I tillegg må kokken ha førerkort i klasse B, og kunne snakke både engelsk og norsk.

Det opplyses også at ansatte får mulighet for trening i arbeidstiden!

Her kan du lese søknaden i sin helhet.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer