Oslo-skytingen:

Mette-Marit tok til tårene

Tydelig rørt etter nattens hendelse.

TÅRER: Kronprinsesse Mette-Marit klart ikke å holde tårene tilbake under nedleggelse av blomster ved åstedet for masseskytingen i Oslo sentrum. Video: Dagbladet TV/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til lørdag ble to personer drept og en rekke andre skadd, da 42 år gamle Zaniar Matapour skjøt mot tilsynelatende tilfeldige mennesker i området rundt London pub i Oslo sentrum.

I forbindelse med den tragiske hendelsen besøkte blant andre kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og statsminister Jonas Gahr Støre åstedet for skytingen ved London pub som skjedde natt til lørdag.

Også kronprinsparets sønn, prins Sverre Magnus, var til stede.

Det var en tydelig preget kronprinsesse som la ned blomster på stedet. Hun, som mange andre, klarte heller ikke hun å holde tårene tilbake.

  • Se video øverst i saken.

Kronprins Haakon uttalte til pressen at hendelsen er tragisk og dramatisk.

- Tankene våre går til de som er rammet og deres pårørende. Nå ser vi frem til å legge ned blomster og passe på å ta vare på hverandre i dagene som kommer, sa han til pressen, og fortsatte:

- Vi vet det er mange dyktige mennesker som jobber i politiet og lederne våres som gjør de de kan for at slik at det aldri skal skje igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer