Mette-Marit tilbake til USA

Deltar på konferanse med skuespilleren Jessica Alba.

LYNVISITT I OSLO: Kronprinsesse Mette-Marit reiser igjen til USA for å delta på en kvinnekonferanse i California mandag 1. oktober. Her er kronprinsessen avbildet på FNs «Every Woman Every Child»-gallamiddag i New York den 25. september. Foto: Stella Pictures
LYNVISITT I OSLO: Kronprinsesse Mette-Marit reiser igjen til USA for å delta på en kvinnekonferanse i California mandag 1. oktober. Her er kronprinsessen avbildet på FNs «Every Woman Every Child»-gallamiddag i New York den 25. september. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (39) kom til prinsesse Ragnhilds begravelse fredag etter å ha vært i New York i tre dager.

Kronprinsessen var tilstede på Clinton Global Initiative Annual Meeting i millionbyen i USA fra 23. - 25. september.

Men besøket hjemme i Norge blir av det svært så korte slaget. Allerede over helgen skal kronprinsessen nok en gang over «dammen» - denne gangen til California.

Mandag 1. oktober deltar Mette-Marit på konferansen «Fortune Most Powerful Women Summit». Konferansen arrangeres av magasinet Fortune i Laguna Niguel i California, og varer fra 1. til 3. oktober.

Kronprinsessen skal være én av to talere under temaet «Social Good: Girl Powered» opplyser arrangørene bak konferansen.

Blant andre kjente talere er både Hollywood-skuespilleren Jessica Alba (31) og tennislegenden Billie Jean King (68).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slaktes av svenskene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer