BACK IN BUISNESS: Kronprinsesse Mette-Marit har sin første jobb i den kongelige kalenderen siden oktober i dag onsdag. Foto: FameFlynetSweden
BACK IN BUISNESS: Kronprinsesse Mette-Marit har sin første jobb i den kongelige kalenderen siden oktober i dag onsdag. Foto: FameFlynetSwedenVis mer

Mette-Marit tilbake på jobb

Gjør comeback fem dager før sykemeldingen går ut.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit har vært sykmeldt siden i oktober, og uteble derfor fra nobelfestlighetene i går. I dag er hun imdlertid tilbake på jobb. Dette er det første oppdraget Mette-Marit har etter at hun ble operert for en nakkeprolaps i november.

På kongehusets nettsider står det at kronprinsessen skal delta ved Norad-konferansen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Norad-konferansen er Norges viktigste møtested for aktuelle bistand- og utviklingsspørsmål.  Årets tema er helse og utdanning.

Da Se og Hør var i kontakt med Slottet onsdag i forrige, åpnet de opp for at kronprinsessen kunne dukke opp før sykmeldingen var over:

- Det jeg med sikkerhet kan si er at det varslede sykefraværet varer til 16.12 og vi regner med at hun er tilbake i jobb i januar. Alt annet ville være en gledelig bonus, sa kommunikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen.

Allerede samme kveld kom de første bildene tatt av kronprinsessen i offisiell sammenheng. Da deltok hun på styremøte i Kronprinsparets Fond. Da så Mette-Marit ut til å være i god form, og formelig strålte ved siden av ektemannen, kronprins Haakon.

Nå gjenstår det å se om hun også dukker opp ved hans side under Nobelkonserten i kveld!