Mette-Marit til Tyskland igjen

Kronprinsessen blir trekkplaster i Frankfurt.

SVÆRT POPULÆR: Kronprinsesse Mette-Marit er svært populær i Tyskland. Her er hun og kronprins Haakon på besøk i landet i 2010. Foto: Scanpix
SVÆRT POPULÆR: Kronprinsesse Mette-Marit er svært populær i Tyskland. Her er hun og kronprins Haakon på besøk i landet i 2010. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (38) deltar ved åpningen av Munch-utstillingen «The Modern Eye» i Frankfurt onsdag 8. februar.

Munch-utstillingen har tidligere vært vist på Pomidou-senteret i Paris, og da kastet dronning Sonja (74) glans over arrangementet.

Utstillingen viser rundt 70 av Munchs viktigste arbeider fra forrige århundre, og bildene er lånt fra både Munch-museet i Oslo og fra private samlinger fra hele verden.

Mette-Marit er umåtelig populær i Tyskland, og besøket vil garantert sørge for stor oppmerksomhet rundt utstillingen, som vil vises fram til mai i år.

Det er bare en uke siden Mette-Marit besøkte Munchen i forbindelse med en sosiale medier-konferanse. Nå kan tyskerne på ny forberede seg på kongelig besøk fra Norge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kronprinsparet ber om mer penger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer