Kilder til Se og Hør:

- Mette-Marit til Casper-finalen!

Ifølge opplysninger til Se og Hør skal kronprinsesse Mette-Marit visstnok få med seg mer enn et kjendisbryllup mens hun er i Paris.

I PARIS: Kronprinsesse Mette-Marit skal for tiden være i Paris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I PARIS: Kronprinsesse Mette-Marit skal for tiden være i Paris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kunne Se og Hør melde at kronprins Haakon (48) og kronprinsesse Mette-Marit (48) trolig er blant de inviterte gjestene i Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsangs (41) storslåtte Paris-bryllup denne helgen.

Kronprinsen skal ha vært nødt til å melde avbud, da han den siste tiden har vært i Grønland, og ikke lander i Oslo før tidlig ettermiddag lørdag - som ut ifra det Se og Hør erfarer er rundt samme tidspunkt som kjendisbryllupet finner sted.

Ifølge kilder til Se og Hør befinner kronprinsessen seg i den franske hovedstaden, men nå kan de også fortelle at hun skal se tennisstjerne Casper Ruud (23) spille finale i prestisjetunge French Open søndag.

SJOKKERER: Holger Rune er i hardt vær etter krangelen med Casper Ruud. Nå har gamle videoer av dansken dukket opp. Video: Discovery + / Eurosport. Vis mer

Ruud tok seg til finalen etter å fredag ha slått ut den kroatiske veteranen Marin Cilic (33), og aldri før har en nordmann i det hele tatt vært i semifinalen i en Grand Slam-turnering.

Og under dette historiske idrettsøyeblikket vil Ruud trolig få rojal støtte fra tribunen, da kronprinsessen trolig dukker opp.

Se og Hør har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef, som opplyser om at dersom det skjer så vil det publiseres i den offisielle kalenderen på kongehusets nettsider.

FINALEKLAR: Casper Ruud vant semifinalen mot Marin Cilic. Nå venter finalen mot Rafael Nadal. Foto: Reuters/NTB
FINALEKLAR: Casper Ruud vant semifinalen mot Marin Cilic. Nå venter finalen mot Rafael Nadal. Foto: Reuters/NTB Vis mer

Den norske tennisstjernen møter Rafael Nadal (36) i finalen, og det hele avgjøres søndag kl. 15:00. Dette vil bli første gang Ruud noensinne møter den spanske legenden, spilleren som har vært hans idol gjennom hele karrieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer