Kilder til Se og Hør:

- Mette-Marit til Casper-finalen!

Ifølge opplysninger til Se og Hør skal kronprinsesse Mette-Marit visstnok få med seg mer enn et kjendisbryllup mens hun er i Paris.

I PARIS: Kronprinsesse Mette-Marit skal for tiden være i Paris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I PARIS: Kronprinsesse Mette-Marit skal for tiden være i Paris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kunne Se og Hør melde at kronprins Haakon (48) og kronprinsesse Mette-Marit (48) trolig er blant de inviterte gjestene i Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsangs (41) storslåtte Paris-bryllup denne helgen.

Kronprinsen skal ha vært nødt til å melde avbud, da han den siste tiden har vært i Grønland, og ikke lander i Oslo før tidlig ettermiddag lørdag - som ut ifra det Se og Hør erfarer er rundt samme tidspunkt som kjendisbryllupet finner sted.

Ifølge kilder til Se og Hør befinner kronprinsessen seg i den franske hovedstaden, men nå kan de også fortelle at hun skal se tennisstjerne Casper Ruud (23) spille finale i prestisjetunge French Open søndag.

Ruud tok seg til finalen etter å fredag ha slått ut den kroatiske veteranen Marin Cilic (33), og aldri før har en nordmann i det hele tatt vært i semifinalen i en Grand Slam-turnering.

Og under dette historiske idrettsøyeblikket vil Ruud trolig få rojal støtte fra tribunen, da kronprinsessen trolig dukker opp.

Se og Hør har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef, som opplyser om at dersom det skjer så vil det publiseres i den offisielle kalenderen på kongehusets nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.