Mette-Marit strålte på gallamiddag

Får skryt for ny designerkjole.

GODT HUMØR: Mette-Marit strålte da hun ankom festen og smilte og lo til fotografene.  Foto: FameFlynet Sweden
GODT HUMØR: Mette-Marit strålte da hun ankom festen og smilte og lo til fotografene. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag skjer det hele Luxembourg har ventet på når kronprins Guillaume (30) gifter seg med sin Stephanie de Lannoy (28). 

Fredag giftet de seg i en borgerlig seremoni, og senere samme kveld var det klart for gallafest. 

Den norske kongefamilien har et nært forhold til Luxembourgs kongehus og tilstede i bryllupet er dronning Sonja, kong Harald, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise.

På vei inn til festen strålte den norske kongefamiliens kvinner i fargesprakende kjoler. Særlig Mette-Marit fikk mye oppmerksomhet for sin tettsittende røde havfruekjole fra Emilio Pucci.

Kronprinsessen hadde satt opp håret i en myk frisyre med bølgende lokker, og var i svært godt humør da hun ankom festen og smilte og lo til fotografene. Mette-Marit får skryt for kjolevalget på Twitter og i flere norske medier. Hun får også ros av Hello Magazine. 

- Den alltid glamorøse prinsesse Maxima fra Nederland og prinsesse Mette-Marit fra Norge var sterkt tilstede for å støtte Europas siste prinsesse, og hadde begge slående entreer til middagen. Mette-Marit kom med sin kjekke ektemann prins Haakon ved sin side, skriver bladet. 

Også dronning Sonja var svært vakker i en kongeblå kjole og et hvitt sjal og lange hvite hansker. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir de mann og kone  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer