Mette-Marit strålte i hvitt

Sonja og Mette-Marit tok med ektefellene på bøljan blå.

TILBAKE I NORGE: Mette-Marit og Haakon på vei ombord på det ærverdige skoleskipet Gorck Fock hvor Tysklands president Joachim Gauck holdt en mottagelse torsdag. Foto: Andreas Fadum/SeogHør
TILBAKE I NORGE: Mette-Marit og Haakon på vei ombord på det ærverdige skoleskipet Gorck Fock hvor Tysklands president Joachim Gauck holdt en mottagelse torsdag. Foto: Andreas Fadum/SeogHør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det tyske presidentparet Joachim Gauck og kjæresten Daniela Schadt er for tiden på et tredagers statsbesøk til Norge, og kong Harald og dronning Sonja er vertskap.

Besøket ble innledet på Slottsplassen onsdag morgen med en offisiell mottagelse, før presidenten tradisjonen tro la ned en blomsterkrans på Akershus festning.

Presidenten har besøkt både statsminister Erna Solberg og Stortinget, og i går kveld holdt kong Harald en gallamiddag på Slottet til ære for gjestene fra Tyskland.

Saken fortsetter under bildet.

ASKEPOTT: Mette-Marit strålte i en vakker hvit kjole under gallamiddagen på Slottet onsdag kveld.
ASKEPOTT: Mette-Marit strålte i en vakker hvit kjole under gallamiddagen på Slottet onsdag kveld. Vis mer

Kronprinsesse Mette-Marit kom direkte med fly over Atlanteren fra New York, hvor hun mandag talte i FN.

Tirsdag kveld mottok Mette-Marit en gjev hederspris for sitt arbeid på amfAR-gallaen i palmehaven på det legendariske hotellet The Plaza.

Mette-Marit kom i en sort billigkjole fra HM. Her kan du se video fra ankomsten i New York.

Mette-Marit ble under gallamiddagen hyllet for sitt hiv- og aidsarbeid, og blant superstjernene som var på plass for å rose Mette-Marit og hennes arbeid, var Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker.

Strålende sol

I kveld holder Tysklands president en mottagelse på det ærverdige skoleskipet Gorck Fock, og blant gjestene er kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, dronning Sonja og kong Harald.

Båten lå til kai under hele mottakelsen, og her fikk gjestene nyte utsikten av vakre Oslofjorden, som torsdag kveld badet i solskinn.

Kronprinsessen var lekkert antrukket i hvit buksedress og hvit jakke med utslått hår. Foto: Andreas Fadum/SeogHør
Kronprinsessen var lekkert antrukket i hvit buksedress og hvit jakke med utslått hår. Foto: Andreas Fadum/SeogHør Vis mer

Fredag morgen fortsetter statsbesøket i Trondheim, og da skal kronprins Haakon følge presidentparet.

LES OGSÅ: Charlenes far avslørte at det blir tvillinger

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer