<strong>PÅ JOBB:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit sammen med Jonas Gahr Støre under Nansenkonferansen i Oslo mandag. Konferansen retter fokus på klimaendringer, klimatilpassing og mennesker som blir drevet på flukt av klimaendringer og naturkatastrofer.  Foto: SCANPIX
PÅ JOBB: Kronprinsesse Mette-Marit sammen med Jonas Gahr Støre under Nansenkonferansen i Oslo mandag. Konferansen retter fokus på klimaendringer, klimatilpassing og mennesker som blir drevet på flukt av klimaendringer og naturkatastrofer. Foto: SCANPIX Vis mer

Mette-Marit strålte i gjenbruk

Miljøbevisst Kronprinsesse på jobb - men én ting manglet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Mette-Marit stråle i gjenbruk nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag åpnet Kronprinsesse Mette-Marit Nansenkonferansen på Høyres Hus i Oslo, der deltagere og politikere fra hele verden er samlet for å rette fokus på klimaendring og flukt i det 21. århundre.

Og det er tydelig at vår Kronprinsesse er av det miljøbevisste slaget.

Mandag dukket Mette-Marit nemlig opp i nøyaktig samme antrekk som hun brukte under kronprinsparets offisielle besøk i Ghana i april i år.
 
I en lyseblå sommerkjole og blazer i en mørkere blåtone ankom Mette-Marit konferansen aller sist, med utenriksminister Jonas Gahr Støre ved sin side.

- God morgen, alle sammen, sa en smilende Mette-Marit til den fremmøtte pressen før hun hastet videre for å holde åpningstale under Nansenkonferansen.

Da hun bar samme antrekk i Ghana hadde hun i tillegg et kreativt innslag med et rødt belte rundt midjen, men dette droppet Kronprinsessen mandag.


I sin tale fremhevet Mette-Marit Frithjof Nansens viktige arbeid i sin tid, og oppfordret til å jobbe videre i Nansens ånd for å jobbe sammen om problemene knyttet til klimaendringene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Milly Kakao for en 17. mai

Se Mette-Marit på Nansenkonferansen her:


[obj:media:9720]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer