HERMEGÅS: Mette-Marit har klippet av seg de lange lokkene til fordel for en halvlang frisyre - akkurat som venninnen Gwyneth. Foto: SCANPIX/All Over Press
HERMEGÅS: Mette-Marit har klippet av seg de lange lokkene til fordel for en halvlang frisyre - akkurat som venninnen Gwyneth. Foto: SCANPIX/All Over PressVis mer

Mette-Marit stjal Gwyneths frisyre

Men kronprinsessen er ikke alene om å kopiere venninnenes stil.

SEHER.NO: I september ble kronprinsesse Mette-Marit (35) observert på Madonna-konsert med Hollywood-stjernen Kate Hudson (29), prinsesse Rosario av Bulgaria og filmstjernevenninnen Gwyneth Paltrow (35).

Nå har Norges moteriktige glamour-prinsesse tydelig latt seg inspirere av Gwyneths blonde, halvlange frisyre, for nylig klippet Mette-Marit sine lange lokker og gikk for den utskjelte halvlange frisyren, som ifølge KK.no er den kuleste sveisen man kan ha akkurat nå.

- Den skulderlange sveisen har fått mye tyn for at den er døll og pregløs. En frisyre for litt kjedelige jenter som er i en evig spare-til-langt-hår-fase, eller som ikke har mot til å klippe seg kortere, sier motejournalist Ida Bergstrøm i KK.no.

- Men i høst ser vi denne frisyren både på modellene på catwalken og hos stjernene på den røde løperen. Jeg mener at det enkle, naturlige og ujålete med den halvlange frisyren er nettopp det som gjør den trendy akkurat nå.
Mette-Marit er ikke den eneste kjendiskvinnen som kopierer venninnenes stil. Da britiske Victoria Beckham (34) flyttet til Los Angeles fikk hun noen nye, gode venninner i skuespillerinnene Eva Longoria (33) og Katie Holmes (29). Og i motsetning til hennes venninner fra Spice Girls, var tydeligvis ikke disse to like opptatt av å ha en særegen stil...

Noen få måneder inn i vennskapet klippet både Katie og Eva av seg de lange lokkene for en bob-frisyre mer lik Posh sin - også kjent som "The Pob", fortkortelsen for "The Posh Bob".

Men Victoria, som husket det uskrevne kravet om at alle krydderjentene måtte ha ulik stil og hårfarge, var ikke sen om å skifte sveis da venninnene stjal hennes varemerke.

Kort tid etter at "Frustrerte fruer"-stjernen Eva kopierte henne, valgte Posh å klippe seg enda kortere.

Men var den motebevisste fotballfruen klar over at frisyren hun valgte var helt lik Oscar-vinner Halle Berrys (42) Bond-pike-look?

LES OGSÅ: Her snubler Mette-Marit

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no