Mette-Marit stilte opp

I helgen besøkte Mette-Marit Rikshospitalet for å besøke sin svært syke pappa.

SYK: I helgen fikk Sven O. besøk av sin datter og svigersønn på Rikshospitalet... Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
SYK: I helgen fikk Sven O. besøk av sin datter og svigersønn på Rikshospitalet... Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Samme dag som TV2s dokumentar om kronprinsesse Mette-Marit (33) ble sendt, kom nyheten at pappa Sven O. Høiby (69) nå kjemper for sitt liv.Høiby har fått påvist en sort flekk på lungen. Han ble derfor øyeblikkelig flyttet til Rikshospitalet i Oslo, der noen av landets fremste kreftleger holder hus.BB-Carina i dramatisk bilulykke: Se her!I all hemmelighet besøkte kronprins Haakon (33) og kronprinsesse Mette-Marit ham på sykehuset i helgen. Se og Hør fikk bilder av kronprinsparet da de forlot sykehuset søndag ettermiddag.- Dette er en privatsak som jeg ikke ønsker å kommentere, uttaler Sven O. Høiby i Se og Hør.Det er en kjent sak at Mette-Marit har hatt et svært anstrengt forhold til sin far de siste årene, og at hun ikke har besøkt ham siden hun ble koblet til Norges kronprins.Besøket kan være en forsonende hånd til mannen som ikke alltid har gjort datteren stolt med sine mange sprell ...Les mer om Mette-Marit og Sven O i Se og Hør som nå er i salg.AGUILERA MED PISK PÅ FEST: Se her!SEXY STJERNER I SLANKEOPPRØR: Se bildene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer