Mette-Marit sorterte klær på Fretex

Kronprinsessen hjalp til ved samlebåndet på Alnabru.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (39) har lenge vært opptatt av resirkulering og gjenbruk. Torsdag besøkte hun Fretex' hovedlager på Alnabru. 

Kronprinsessen ble vist rundt og så hva som skjer med de donerte klærne, og Mette-Marit prøvde seg til og med ved samlebåndet.

Hun fikk også se hvordan Fretex gjør om gamle skinnjakker til nye vesker. Prinsessen sitter gjerne på første rad når internasjonale toppdesignere presenterer sine nye kolleksjoner. Torsdag fikk hun sin egen trone da Fretex lagde et humoristisk som presenterte skattene blant gjenbruksklærne. 

Mette-Marit har tidligere vist sitt gjenbruksengasjement ved å donere deler av garderoben sin til bruktnettstedet bloppis.no. Dette har senere inspirert kjendiser som Tone Damli til å gjøre det samme. Hun har også bidratt i Jenny Skavlans nye bok om gjenbruk av klær. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har snakket om sex med sønnen siden han var 10 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer