Mette-Marit snek seg inn på motefest

Moteprinsessen ankom flere timer etter de andre gjestene.

KLESBEVISST: Kronprinsesse Mette-Marit er kjent for sin moteinteresse og dukker ofte opp påmotearrangement. Her snakker hun med Jada Pinkett Smith under moteuka i Milan. Foto: All Over Press
KLESBEVISST: Kronprinsesse Mette-Marit er kjent for sin moteinteresse og dukker ofte opp påmotearrangement. Her snakker hun med Jada Pinkett Smith under moteuka i Milan. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Flere av Norges mest kjente kvinner, som Tone Damli Aaberge, Lene Nystrøm og Marion Ravn hadde allerede festet i flere timer og det meste av pressen hadde gått hjem, da kronprinsesse Mette-Marit dukket opp på bladet Elles store sommer-party i Oslo i 23-tiden onsdag.

Og under sitt besøk på festen - som du kan se eksklusive bilder av i tirsdagens Se og Hør - benyttet kronprinsessen anledningen til å snakke med flere av gjestene.

Kronprinsesse Mette-Marit har flere ganger blitt rost for sin gode motesmak og er en ivrig tilhenger av norsk design, derfor manglet hun neppe samtaleemner med de andre kjendiskvinnene.

En av de som fikk mest oppsikt for antrekket var popartisten Tone Damli Aaberge, som fikk mye skryt for sin fargerike Misoni-kjole.

- Jeg er alltid så grå og kjedelig, så derfor måtte jeg ha litt farger. Det er en kjole fra Misoni. Tilbehøret er et merke som jeg sikkert burde ha husket, og skoene er de jeg alltid sverger til når ingen ting annet funker. De er fra Jimmy Choo. Det er sceneskoene mine, som jeg alltid går i, sier Tone til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er alltid så grå og kjedelig