Mette-Marit skrøt av Jens på kjendis-fest i New York

Kronprinsessen skryter av statsministeren til internajonal presse.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke hadde kronprinsesse Mette-Marit (39) et hektisk program i New York, hvor hun blant annet var vertinne på motelunsjen «Fashion 4 Development».

Kronprinsessen var vertinne sammen med sin gode venninne og italienske Vouge-redaktør, Franca Sozzani (62) og grønn mote-blogger Livia Firth (43) som driver firmaet Eco Age med fokus på bærekraftig mote og interiør.

Organisasjonen er direkte knyttet til FN-sekretariatet som ledes av FNs generalsekretær og arbeider for bærekraftig mote. «F4D» driver prosjekter over hele verden der det å skape mote på ulike vis bidrar til utvikling og bekjempelse av fattigdom.

«F4D» er en global plattform som arbeider for å fremme FNs tusenårsmål, og FNs generalsekretær Ban Ki-moons initiativ «Every Woman Every Child» (EWEC). Målet med initiativet er å skape arbeidsplasser og gode arbeidsforhold innen industrien for kvinner i utviklingsland.

 
Statsminister Jens Stoltenberg (53), som sitter i utvalget, talte under en middag i regi av EWEC holdt på The Museum of Modern Art tirsdag samme dag.

Her var også kronprinsessen på plass, og som alltid lekkert antrukket. Denne gangen i en grønnskimrende kjole fra Alberta Ferretti, som hun også brukte under svenskekongens 60-årsdag i 2006. Kronprinsessen var populær hos den internasjonale pressen, og lot seg intervjue før middagen. Da kunne ikke få fullrost Norges statsminster, Jens Stoltenberg innsats nok: 

- Jeg tror det er veldig viktig å anerkjenne det faktum at Norge har vært ledende i arbeidet med fokus på mor og barns helse i lang lang tid, og jeg er veldig veldig stolt over arbeidet vår statsminister har gjort på dette feltet, sier hun.

Se intervjuet med Mette-Marit 5 minutter og 20 sekunder inn i premieren på Seoghør.no weekend øverst i saken.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Mette-Marit tilbake til USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer