Mette-Marit selger flere klær på nettet

Kronprinsessen har ryddet i klesskapet.

KONGELIG KUPP: Kronprinsesse Mette-Marit selger klær og tilbehør på nettloppemarkedet Bloppis.no til inntekt for miljøsaken. Mandag legges de første plaggene ut på auksjon, blant annet et skjørt fra Marni (øverst) og støvletter fra Dolce & Gabbana (nederst).  Foto: Se og Hør/Bloppis.no
KONGELIG KUPP: Kronprinsesse Mette-Marit selger klær og tilbehør på nettloppemarkedet Bloppis.no til inntekt for miljøsaken. Mandag legges de første plaggene ut på auksjon, blant annet et skjørt fra Marni (øverst) og støvletter fra Dolce & Gabbana (nederst). Foto: Se og Hør/Bloppis.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (40) har gått gjennom garderoben og funnet fram en rekke plagg hun selger på det Internett-baserte loppemarkedet Bloppis. Dermed har vanlige mennesker en unik anledning til å sikre seg et ekte prinsesseplagg.

Kronprinsessen selger 20 klesplagg og tre par sko på auksjon, med utropspriser fra 200 til 1000 kroner. De første tingene som kommer til salgs er et skjørt fra Marni og et par støvletter fra Dolce & Gabbana. Man kan også by på et matchende skjørt og topp fra Reiss, en av hertuginne Kates (31) favorittmerker.

Her kan du se alle klærne som ausjoneres bort på Bloppis.no.

Dette er ikke første gang kronprinsessen bidrar med avlagte skatter fra egen garderobe. Også i fjor sommer solgte hun klær og tilbehør på Bloppis.no. Den gang gikk nyheten verden over. Da som nå går inntektene av salget til organisasjonen Miljøagentene, som har prinsesse Ingrid Alexandra (9) som høy beskytter. Også den lille prinsessen har solgt sine barneklær på nett.

TIDLIG KRØKES: I september var prinsesse Ingrid Alexandra med mamma og pappa på jobb under åpningen av det nye miljøhuset i Oslo. Kronprinsparets eldste datter er Miljøagentenes høye beskytter, og hun fikk blant annet med seg et handlenett hjem. Foto: Andreas Fadum
TIDLIG KRØKES: I september var prinsesse Ingrid Alexandra med mamma og pappa på jobb under åpningen av det nye miljøhuset i Oslo. Kronprinsparets eldste datter er Miljøagentenes høye beskytter, og hun fikk blant annet med seg et handlenett hjem. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ingrid Alexandra sjarmerte alle da hun julaften i fjor overleverte en sjekk på 50 000 kroner fra salget under et besøk hos TV-programmet «Julemorgen» på NRK.

– Miljøagentene er opptatt av at alle kan gjøre en innsats for miljøet, og gjenbruk er et fint tiltak der alle kan bidra. Vi er glad for at Kronprinsessen også denne gangen ønsker å støtte Miljøagentene og barns miljøengasjement, sier kommunikasjonsleder Anne Bleiklie i Miljøagentene i en pressemelding.

Hver dag den neste uken blir det lagt ut tre–fire plagg fra kronprinsens garderobe på Bloppis.no. Etter 24 timer avsluttes auksjonen, og personen med høyeste bud er dermed eier av et kongelig klesplagg.

Mette-Marit er ikke den eneste kjendisen som selger klærne sine på nett. Tone Damli Aaberge (25) har flere ganger ryddet i garderoben og lagt ut klær og tilbehør til salgs. Nylig var det også en kjendisaksjon der blant annet Hanne Sørvaag og Siri Tollerød donerte kjoler til inntekt for Kreftforeningen.

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.

LES OGSÅ: Mette-Marit ble hasteoperert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer