Mette-Marit sa nei til Märthas 40-årsfest

Lørdag skal kongelige fra hele Europa feire prinsesse Märtha Louise. Men Mette-Marit har andre planer...

INGEN FEST SAMMEN: Kronprinsesse Mette-Marit, og prinsesse Märtha  forlater Kongeskipet Norge før festen på Drottningholm Slott i forbindelse med kronprinsesse Victorias bryllup. Men lørdag skal de ikke feste sammen. Foto: SCANPIX
INGEN FEST SAMMEN: Kronprinsesse Mette-Marit, og prinsesse Märtha forlater Kongeskipet Norge før festen på Drottningholm Slott i forbindelse med kronprinsesse Victorias bryllup. Men lørdag skal de ikke feste sammen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kongelige fra hele Europa skal sammen med en rekke norske kjendiser feire prinsesse Märtha Louises 40-årsdag på slottet på lørdag. Men kronprinsesse Mette-Marit har andre planer.

- Jeg kan bekrefte at hun ikke er tilstede på lørdag. Kronprinsessen er på et lenge planlagt opphold i utlandet. Dette var avklart med Prinsessen før planene for fødselsdagsfeiringen var lagt, bekrefter kommunikasjonssjef på slottet Marianne Hagen til Seher.no.

Avisen VG, som først spekulerte i fraværet, skriver at en mulig grunn er at Mette-Marits favorittdesigner Pucci har motevisning i Milano og at kronprinsessen heller kommer til å være tilstede der. Dermed kan den norske sjefsdesigneren for Pucci, Peter Dundas, være den som får kronprinsessen på besøk på prinsesse Märthas store dag.

Hva kronprinsessen skal i helgen er imidlertid ikke bekreftet av slottet. Men i det offisielle programmet til de kongelige står det fortsatt at kronprinsessen skal delta på festen.

Prinsesse Märtha Louise, som fyller 40 år i dag 22. september, skal ha inviter flere av hennes og Aris nærmeste venner, en rekke kjendisvenner som Hans-Erik Dyvik Husby, Morten Harket, Kåre Conradi og Åsne Seierstad, og kongelige fra hele Europa til festen. Det er imidlertid bare kronprins Haakon av Europas tronarvinger som kommer.

- Det kommer kongelige gjester fra inn og utland, bekrefter kommunikasjonssjef på slottet Marianne Hagen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gratulerer med dagen, Märtha!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer