Mette-Marit rammet av streik

Slottet satte ned foten da Mette-Marit ble tilbudt særbehandling.

I BERGEN: Her ankommer kronprinsessen Senter for krisepsykologi, og blir tatt imot av styreleder Jacob Inge Kristoffersen. Foto: NTB scanpix
I BERGEN: Her ankommer kronprinsessen Senter for krisepsykologi, og blir tatt imot av styreleder Jacob Inge Kristoffersen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit er i dag på besøk i Bergen, hvor hun opprinnelig hadde tre poster på programmet. Besøk på Senter for krisepsykologi, se utstillingen Gavebordet og dele ut Holbergprisen.  

Utstillingen Gavebordet, som består av folkegaver til kong Haakon og dronning Maud, må imidlertid kronprinsessen se en annen gang. På grunn av vekterstreiken er Permanten der utstillingen er stengt.
 
Egentlig vil kunstmuseene i Bergen gi Mette-Marit særbehandling å åpne for bare henne, men da satte Slottet ned foten.

- Det vil være åpent kun for kronprinsesse Mette-Marit og pressen, sa informasjonssjef Henrik A. Berg i Kunstmuseene i Bergen til Bergensavisen.

- Vi har behandlet dette prinsipielt. Hvis det fortsatt er streik onsdag, utgår kronprinsessens besøk på Permanenten. Det er ikke aktuelt for kronprinsessen å se utstillingen dersom museet er stengt på grunn av streik, sa Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen til Bergensavisen.


Også under fylkesturen til Møre og Romsdal, rammet streiken kongefamilien. På grunn av storstreiken i stat og kommune, ble prinsesse Ingrid Alexandras skole, Jansløkka, stengt og prinsessen dro derfor til Geiranger for å være med mamma og pappa på turen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit fikk gull

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer