Mette-Marit på topp i kåring

Britiske HELLO trykker kronprinsessen til sitt bryst.

FÅR SKRYT: Kronprinsesse Mette-Marit topper best kledd-liste i England. Foto: Andreas Fadum
FÅR SKRYT: Kronprinsesse Mette-Marit topper best kledd-liste i England. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare i Sotsji nordmenn gjør det godt og sikrer seg edle metaller - denne uka har også det britiske magasinet HELLO kåret kronprinsesse Mette-Marit til en av Europas best kledde prinsesser!

Mette-Marit ligger helt på topp, etterfulgt av britiske prinsesse Eugenie og danske prinsesse Mary.

Magasinet har bitt seg merke i antrekket Mette-Marit brukte da hun åpnet utstillingen «Too Young to Wed» i Rådhusgalleriet.

«Mette-Marit gjorde et stilig comaback til sine plikter som fulltids kongelig denne uka. Etter å ha gjennomført en nakkeoperasjon i slutten av fjoråret trådte trebarnsmoren inn i rampelyset i en stilig kremfarget bluse, svart skjørt og høyhælte svarte sko da hun åpnet utstillingen Too Young to Wed, skriver magasinet i sin dom.

Saken fortsetter under bildet.

Kronprinsessen har den siste uka gått fra oppdrag til oppdrag, og kveldene har vært fylt med moteshow, konsert, familieliv og premiere. Denne uka startet hun med å besøke kongressen Rus og psykisk helse 2014 i Oslo.

Mette-Marit er med andre ord tilbake for fullt, og se og Hørs kongegruppe gratulerer med den gjeve førsteplassen i England!LES OGSÅ: - Han ville falt for meg om vi møttes 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer