FÅR SKRYT: Kronprinsesse Mette-Marit topper best kledd-liste i England. Foto: Andreas Fadum
FÅR SKRYT: Kronprinsesse Mette-Marit topper best kledd-liste i England. Foto: Andreas FadumVis mer

Mette-Marit på topp i kåring

Britiske HELLO trykker kronprinsessen til sitt bryst.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare i Sotsji nordmenn gjør det godt og sikrer seg edle metaller - denne uka har også det britiske magasinet HELLO kåret kronprinsesse Mette-Marit til en av Europas best kledde prinsesser!

Mette-Marit ligger helt på topp, etterfulgt av britiske prinsesse Eugenie og danske prinsesse Mary.

Magasinet har bitt seg merke i antrekket Mette-Marit brukte da hun åpnet utstillingen «Too Young to Wed» i Rådhusgalleriet.

«Mette-Marit gjorde et stilig comaback til sine plikter som fulltids kongelig denne uka. Etter å ha gjennomført en nakkeoperasjon i slutten av fjoråret trådte trebarnsmoren inn i rampelyset i en stilig kremfarget bluse, svart skjørt og høyhælte svarte sko da hun åpnet utstillingen Too Young to Wed, skriver magasinet i sin dom.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT FIGUR: Mette-Marit åpnet forrige uke den internasjonale fotoutstillingen «Too Young to Wed» i Rådhusgalleriet. Og kronprinsessen får skryt for antrekket av det britiske bladet HELLO. Foto: Andreas Fadum
FLOTT FIGUR: Mette-Marit åpnet forrige uke den internasjonale fotoutstillingen «Too Young to Wed» i Rådhusgalleriet. Og kronprinsessen får skryt for antrekket av det britiske bladet HELLO. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kronprinsessen har den siste uka gått fra oppdrag til oppdrag, og kveldene har vært fylt med moteshow, konsert, familieliv og premiere. Denne uka startet hun med å besøke kongressen Rus og psykisk helse 2014 i Oslo.

Mette-Marit er med andre ord tilbake for fullt, og se og Hørs kongegruppe gratulerer med den gjeve førsteplassen i England!

LES OGSÅ: - Han ville falt for meg om vi møttes