Mette-Marit ordnet kjærlighetsgaven

Victoria fikk den norske kongefamiliens diadem på fødesengen.

ORDNET OPP: Kronprinsesse Mette-Marit skal ha vært med å ordne at prins Daniel kunne gi kronprinsesse Victoria et diadem ved fødselen. Her er de avbildet under kronprinsparets 10-års bryllupsdag i august i fjor.  Foto: SCANPIX
ORDNET OPP: Kronprinsesse Mette-Marit skal ha vært med å ordne at prins Daniel kunne gi kronprinsesse Victoria et diadem ved fødselen. Her er de avbildet under kronprinsparets 10-års bryllupsdag i august i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Daniel (38) overrasket kronprinssesse Victoria (34) med grevinne Estelle Bernadottes bryllupsdiadem på fødestuen på Karolinska, like etter at den nye prinsessen var kommet til verden.

Ifølge siste utgave av Svensk Damtidning hadde kronprinsesse Mette-Marit en finger med i spillet.


Grevinnens etterkommere forsøkte først å selge det til den svenske kongefamilien på 80-tallet, men da de takket nei havnet det hos den norske kongefamilien.

Verken prinsesse Märta (40), kronprinsesse Mette-Marit (38) eller dronning Sonja (74) har båret diademet.


Og vi må nok vente noen år før vi får se det på prinsesse Estelle... 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake på jobb etter tre uker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer