Mette-Marit og Mary i eksklusiv gruppe

Endelig er danske kronprinsesse Mary med i det gode selskap.

I SAMME KLUBB: Kronprinsesse Mette-Marits gode venninne kronprinsesse Mary har nå blitt  utnevnt til «Young Global Leader».  Foto: Scanpix
I SAMME KLUBB: Kronprinsesse Mette-Marits gode venninne kronprinsesse Mary har nå blitt utnevnt til «Young Global Leader». Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «World Economic Forum» har utnevt danske kronprinsesse Mary (40) til «Young Global Leader».  

Den plassen blir man tildelt hvis man har vist fremtredende lederskap, suksessfulle prestasjoner og engasjement i samfunnet. Det er Marys innsats på sosiale områder og etableringen av Mary-fondet som gjør at hun er funnet verdig.

Siden 2004 har The Young Global Forum, som er en del av World Economic Forum, utpekt verdens fremste unge ledere. Målet er å skape et nettverk som kan bidra til å løse noen av klodens humanitære utfordringer - og skape en lysere fremtid.

Mary er ikke den første med kongelig tittel som skal være med på å skape en en lysere fremtid. Vår egen kronprinsesse Mette-Marit ble utnevnt til «Young Global Leader» i 2010, og har deltatt på World Economic Forum i Davos de to siste årene. Kronprins Haakon har enda lengre fartstid. Han har vært medlem fra etableringen i 2005, og siden høsten 2010 har han vært medlem i styret for «YGL».

- Det er alltid godt å være sammen med en erfaren ledsager, sa Mette-Marit da hun var i Davos for andre gang i januar i år og siktet til sin bedre halvdel.

Når «World Economic Forum» gjennomføres til neste år, kan hun ledsage en nybegynner – sin gode venninne Mary.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer