Prins Sverre Magnus fyller 13 år:

- Mette-Marit og Haakon er garantert stolte

Feirer «tenåringsprinsen» med nye bilder.

VOKSER FORT: I dag får kronprinsparet nok en tenåring i hus. Prins Sverre Magnus fyller hele 13 år, noe Kongehuset feirer med disse nye bildene. Her poserer han stolt med storesøster prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: Julia Naglestad / Kongehuset
VOKSER FORT: I dag får kronprinsparet nok en tenåring i hus. Prins Sverre Magnus fyller hele 13 år, noe Kongehuset feirer med disse nye bildene. Her poserer han stolt med storesøster prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: Julia Naglestad / Kongehuset Vis mer
Publisert

I dag er det 13 år siden prins Sverre Magnus av Norge kom til verden. Kronprinsparets yngste barn er nummer tre i den norske arvefølgen, rett bak sin storesøster, prinsesse Ingrid Alexandra (14), og sin far, kronprins Haakon (45).

Da han den 3. desember 2005 kom til verden på Rikshospitalet i Oslo var det mange som delte kronprinsfamiliens glede. Den vesle prinsen var den gang 52 centimeter lang og veide rett oppunder fire kilo. Et par dager senere kunne en stolt kong Harald (81) og kronprins Haakon avsløre navnet på den nyfødte prinsen.

Han har vokst opp i rampelyset, og kongelige beundrere har hele tiden kunnet følge hans oppvekst.

Kronprinsesse Mette-Marit (45) har ofte hatt ham på armen opp gjennom årene, og med tiden har han sakte, men sikkert, blitt en selvstendig og ung mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer