Mette-Marit mottar en helt spesiell gave

14 år etter at kong Harald og dronning Sonja besøkte Canada, har vertene en overraskelse klar til kronprinsparet under dagens besøk.

UTE PÅ BYEN: Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, CanadaS STATSMINISTER Justin Trudeau og fru Sophie på restauranten L'Oree du Bois i Chelsea, Quebec. Foto: NTB scanpix
UTE PÅ BYEN: Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, CanadaS STATSMINISTER Justin Trudeau og fru Sophie på restauranten L'Oree du Bois i Chelsea, Quebec. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit innleder mandag sitt offisielle besøk til Canada.

Kronprinsparet ankom søndag ettermiddag luksushotellet Fairmont Chateau Laurie, som er basen under oppholdet i Ottawa. Det over 100 år gamle hotellet er med sine karakteristiske tårn bygd som et slott, og ruver over elva, som renner gjennom byen.

Søndag kveld var kronprinsparet gjester i en privat middag med statsminister Justin Trudeau og kona Sophie.

  Kronprinsparet ble tatt vel imot og fikk servert mat av ypperste klasse på den franske restauranen L'Oree du Bois i Chelsea i Quebec.

Mette-Marit og Haakon kom til Ottawa med fly fra New York, hvor de har oppholdt seg en stund for å bli vant med tidsforskjellen. Før de reiste tok de en selfie.

- Forbereder oss til vårt offisielle besøk til Canada. Ser fram til å komme tilbake til ditt vakre land, Justin Trudau, skrev Mette-Marit og Haakon på kongehusets twitterkonto - og lastet opp et bilde av seg selv fra gata i New York.

Kronprinsparet og statsministerparet hadde valgt en helt vanlig restaurant, og satt blant folk flest inne i den rustikke, franske restauranten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer