Mette-Marit misbrukt i slankereklame

Firma bruker bilde av kronprinsessen og skriver at ”Metté Místét 12kg”.

MISBRUKT: Innfelt er reklamen - som skryter av at kronprinsessen skal ha gått ned 12 kilo. Foto: NTB scanpix / Faksimile Facebook
MISBRUKT: Innfelt er reklamen - som skryter av at kronprinsessen skal ha gått ned 12 kilo. Foto: NTB scanpix / Faksimile Facebook Vis mer
SEOGHØR.NO: Bilder av en smilende kronprinsesse Mette-Marit skal lokke folk til å kjøpe slankeprodukter.

Reklamen dukker opp på Facebook på høyre siden av den såkalte «Newsfeeden» for enkelte brukere av nettstedet. Under overskriften «Metté Mìstét 12kg!» skrytes det av at man  «Mister 12 kg med denne nye dietten Secret. Du vil bli sjokkert over hvor lett».

Dette er ikke første gang kronprinsessen misbrukes i en reklame.

I fjor avslørte Dagbladet at Mette-Marits ansikt ble brukt side om side med pornobilder i en annonse for en side som formidler sextreff.

- De kongelige tillates ikke brukt i markedsføring. Når vi blir gjort oppmerksom på dette, tar vi kontakt og sier ifra, sier Svein Gjeruldsen ved det kongelige hoff til Se og Hør.

Etter et hektisk program med kongelig feiring i Nederland er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit for tiden på et fem dager langt offisielt besøk i Houston og San Fransisco i USA.
 
LES OGSÅ: Kronprinsparet på kino i USA