Mette-Marit med på motene

Kronprinsessen snakker om sitt forhold til norsk design.

MOTE: Mette-Marit er kjent for sin store interesse for mote og design. Her er hun på London Fashion Week i 2006. Foto: SCANPIX
MOTE: Mette-Marit er kjent for sin store interesse for mote og design. Her er hun på London Fashion Week i 2006. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I et eksklusivt intervju med bladet HENNE snakker kronprinsesse Mette-Marit (33) åpenhjertig om sitt forhold til norsk design.


I bladet, som kommer for salg mandag, sier hun at hun er glad for at norsk klesdesign har utviklet seg positivt de siste årene.


- Det er mange flere studenter som utdannes, og som har tro på at det kan være noe å leve av. Tidligere var utdanningen rettet mer mot kunsthåndverk, men det har endret seg både her hjemme og i utlandet, sier hun til bladet.


LES OGSÅ: Mette-Marit går for grønt


Den motebevisste kronprinsessen etterlyser imidlertid flere reportasjer med fjorårets hiter!


- Det er lett å tro at det er alt det nye som gjør oss lykkelig, men det er det jo ikke ...


I det elleve sider lange intervjuet imøtegår hun også kritikken om hvorfor hun bruker utenlandske designere som Valentio og Prada, skriver Se og Hør.


- Å skreddersy et antrekk til en kropp tar mye tid. Det er en lang prosess med mange møter og mye prøving. Det sier seg selv at jeg ikke kan basere alle antrekk på denne typen skreddersøm og selv stå modell for hvert plagg.


SE HER: Samme stil - samme smak
 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer