Mette-Marit kom med plastveske til 19 000 kr

Mette-Marit valgte sin designfavoritt til den kongelige kroningen.

FLUNKENDE NY: Kronprinsesse Mette-Marit har hatt fokus på gjenbruk den siste tiden, men til tronskiftet i Nederland var hun ny fra topp til tå. Både brokadekjolen og plastvesken er fra hennes gode venn Valentino. En kort variant av kjolen ble vist på  Foto: All Over
FLUNKENDE NY: Kronprinsesse Mette-Marit har hatt fokus på gjenbruk den siste tiden, men til tronskiftet i Nederland var hun ny fra topp til tå. Både brokadekjolen og plastvesken er fra hennes gode venn Valentino. En kort variant av kjolen ble vist på Foto: All Over Vis mer
SEOGHØR.NO: For andre dag på rad dukket kronprinsesse Mette-Marit (39) opp i et flunkende nytt antrekk. Iført en hvit og blå Valentino-kjole kom hun skridende inn i kirken til innsettelsen av den nederlandske kongen, Willem-Alexander (46), i Amsterdam i dag tirsdag.

Kleskoden er formiddagsantrekk – og de kongelige damene bærer lang kjole og hatt. Mette-Marit valgte imidlertid en blomster-hårpryd som matchet mønsteret i den oppsiktsvekkende kjolen.

Den perlebroderte brokadekreasjonen kommer fra det italienske motehuset Valentinos høst/vinter-kolleksjon for 2013. Kolleksjonen er flunkende ny – den ble vist på catwalken i Paris 5. mars!


Modellen viste en knelang variant, men Mette-Marits er fotsid. Kanskje er den spesialdesignet til anledningen?

Mette-Marit bærer også en ny veske fra designeren – Valentinos «Minaudière Studded Box Clutch». Den trendy plastvesken med nagler koster utrolige 19 000 kroner. En turkis variant kan kjøpes på Mytheresa.com.

Også på gallaen i går var Mette-Marit kledd i blomstermønster. Men da var kreasjonen signert Giambattista Valli.