Mette-Marit:

Mette-Marit jubler etter Elses klitoris-show

- Kjære Else, du er min superhelt!

GØYAL START PÅ DAGEN: Else Kåss Furuseth byr som vanlig på seg selv, noe kronprinsesse Mette-Marit åpenbart har sansen for. Foto: Instagram / NTB scanpix
GØYAL START PÅ DAGEN: Else Kåss Furuseth byr som vanlig på seg selv, noe kronprinsesse Mette-Marit åpenbart har sansen for. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I dag arrangerer Sex og samfunn, senter for seksuell og reproduktiv helse, «Skamløsdagen», på Riksscenen i Oslo i forbindelse med verdens seksuelle helsedag.

Det er komiker Else Kåss Furuseth (37) som er konferansier, og i kjent stil byr hun på seg selv med humoristiske innslag under konferansen.

Mandag morgen delte hun et bilde av seg selv fra scenen, utkledd som en klitoris. På bildet har hun ringet rundt en helt spesiell person fra publikum, nemlig selveste kronprinsesse Mette-Marit (44).

«Du veit det er mandag når du må spille klitoris foran kronprinsessen», skriver hun til bildet.

Saken fortsetter under bildet.

- Skapte mye latter

Elses show falt tydelig i smak hos kronprinsessen. Like etter delte også hun et innlegg på sin Instagram-profil, der hun skryter av komikeren.

«Kjære, Else. Du er min superhelt! Du kan stalke meg når du vil. Og vi andre kan begynne dagen med å tenke på hva som gjør oss sårbare. Heia skamløsdagen2017», skriver hun til et bilde av Else Kåss Furuseth på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer